Lifestyle

03 Απριλίου 2015 12:52

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ της Amy Winehouse

Τέσσερα χρόνια μετά τον ξαφνικό θάνατό της το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Amy Winehouse ρίχνει φως σε άγνωστες στιγμές της ζωής της.

-

Μια πρώτη γεύση από το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Amy Winehouse, έδωσε στο κοινό το τρέιλερ που δείχνει την έξι φορές βραβευμένη βρετανίδα τραγουδίστρια να μιλά για τη φήμη.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «AMY», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιουλίου, έχει ως στόχο να παρουσιάσει την ιστορία της εξαιρετικά επιτυχημένης τραγουδίστριας, η οποία πέθανε σε ηλικία 27 ετών από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, πριν από τέσσερα χρόνια στο σπίτι της στο Λονδίνο.

Υπό τους ήχους του "Back to Black" η Amy Winehouse μιλά στο βίντεο για τη ζωή της και την καριέρα της, τονίζοντας ότι δεν είχε σκεφτεί ποτέ να γίνει διάσημη μιας και με τη δημοσιότητα πίστευε ότι θα τρελαινόταν.

Το ντοκιμαντέρ έχει αναλάβει ο Asif Kapadia, βραβευμένος με BAFTA για το βίντεο "Senna" για τη ζωή του διάσημου οδηγού στη Formula 1 Ayrton Senna. Ο ίδιος παρουσιάζει στην ταινία για την Amy άγνωστες σκηνές από τη ζωή της τραγουδίστριας, όπως κι ένα τραγούδι που δεν έχει ακουστεί ποτέ ξανά στο παρελθόν.

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)