Lifestyle

31 Μαρτίου 2015 16:00

Οι Άγγελοι της Victoria’s Secret φέρνουν το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι μπορεί να μην έχει έρθει ακόμα αλλά οι Άγγελοι της Victoria’s Secret ξέρουν τον τρόπο να φέρουν νωρίτερα τον… καύσωνα!

-

Γέμισε φωτογραφίες ο λογαριασμός της εταιρίας Victoria’s Secret από σέξι κορίτσια που είτε για τις ανάγκες της νέας κολεξιόν μαγιό, είτε για την προώθηση της νέας σειράς εσωρούχων, βγάζουν τα περιττά και απαθανατίζονται σε παραλίες.

Η Ανδριάνα Λίμα και η Κάντις Σουάνπολ είναι δύο μόνο από τους πιο γνωστούς αγγέλους της εταιρίας που φωτογραφίζονται για λογαριασμό της Victoria’s Secret.

Τα εντυπωσιακά κορίτσια σκανδαλίζουν για ακόμα μια φορά τον ανδρικό πληθυσμό και ετοιμάζονται για την επόμενη φωτογράφιση της εταιρίας που είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει κι εκείνη!

Υπενθυμίζεται ότι ένα νέο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας εσωρούχων ετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς να λειτουργήσει το καλοκαίρι στη Μύκονο, εκεί που δεν αποκλείεται το όνειρο κάθε άνδρα να γίνει πραγματικότητα!

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)