Γενικά

21 Μαρτίου 2015 16:49

Πραγματικές πορνοστάρ σε σκηνή οργίου στο «True Detective» (βίντεο)

Μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές του 2014, έρχεται με το δεύτερο κύκλο της το καλοκαίρι έχοντας στο cast της και δύο πορνοστάρ.

-

Μπορεί από το δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς «True Detective», που θα έρθει στις οθόνες μας το προσεχές καλοκαίρι, να απουσιάζει ο Rust Cohle αλλά οι παραγωγοί της θα μας ανταμείψουν με τις παρουσίες του Colin Farrell και του Vince Vaughn.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter η πλοκή της νέας ιστορίας θα έχει στο επίκεντρο της μια δολοφονία, που θα συνδέεται με σκάνδαλο διαφθοράς σε  σιδηροδρομική εταιρεία.

Όπως είδαμε στο Movie Pilot, η νέα σεζόν θα ανοίξει με την αποκάλυψη ενός πτώματος διεφθαρμένου πολιτικού. Στο στήθος του θα εμφανίζονται χαραγμένα σατανιστικά σύμβολα. Την υπόθεση αναλαμβάνουν οι Colin Farrell και Taylor Kitsch.

Σε ένα εκ των νέων επεισοδίων θα υπάρχει μάλιστα και μια τεράστια σκηνή οργίου στην οποία θα συμμετέχουν και δύο επαγγελματίες πορνοστάρ.

Πρόκειται για τις 24χρονες Amia Miley και Peta Jensen που συμφώνησαν με την HBO για να γίνουν οι κεντρικές πρωταγωνίστριες σε μια σκηνή που θα θυμίζει το «Eyes Wide Shut».

Η Miley εμφανίστηκε μάλιστα και στο remake του Power Rangers (!).

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)