Γενικά

19 Ιανουαρίου 2015 08:15

Όλα όσα έγιναν στο ημιτελικό του Dancing With The Stars 5

Μόνο με γυναίκες ο τελικός και πλημμυρισμένος με σέξι παρουσίες ο ημιτελικός του DWTS5.

-

Γυναικείο θέμα είναι ο τελικός του Dancing With The Stars 5. Μετά από πολλές αποχωρήσεις – και την αιφνίδια του Χρήστου Σπανού, λόγω τραυματισμού – οι Μορφούλα Ντώνα, η Νικολέτα Καρρά και η Ειρήνη Παπαδοπούλου διαγωνίστηκαν για μία θέση στον τελικό. Οι καλεσμένες τους, επίσης γυναίκες, χάρισαν έναν λαμπερό και εξαιρετικό ημιτελικό.

Το διαγωνιστικό κομμάτι του ημιτελικού ξεκίνησε με τις σόλο χορογραφίες των διαγωνιζομένων. Την αρχή έκανε η Νικολέτα Καρρά, με το «Time of my Life», από το «Dirty Dancing». Η βαθμολογία που συγκέντρωσε ήταν 46 βαθμοί.

Τη σειρά πήρε η Μορφούλα Ντώνα, που με το «Let it go» από την ταινία «Frozen» μάζεψε μόνο 10άρια και απέκτησε το απόλυτο 50!

Στην ίδια, κινηματογραφική ατμόσφαιρα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, έγινε μία από το «Moulin Rouge», χορεύοντας το σέξι «Lady Marmalade», που της χάρισε 48 βαθμούς.

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα χορευτικά τρίο, η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε τα «θερμόμετρα» με το κόκκινο φόρεμά της, με το οποίο χόρεψε το «Τατουάζ».

Η Μαίρη Συνατσάκη πήρε τη σκυτάλη – της καλεσμένης – και έδωσε το έναυσμα για τα τρίο, μαζί με την Νικολέτα Καρρά και τον παρτενέρ της, που αναβίωσαν το μύθο της αρπαγής της Περσεφόνης.

Την Μορφούλα Ντώνα της συνόδευσε η εκρηκτική Κλέλια Πανταζή και το αργεντίνικο τανγκό τους έκαναν τον Γιάννη Λάτσιο να πει ότι είδε «ένα από τα ομορφότερα χορογραφικά πράγματα στα πέντε χρόνια του show».

Η Κατερίνα Στικούδη επανήλθε, αυτήν τη φορά ως παρτενέρ της Ειρήνης Παπαδοπούλου, με την οποία χόρεψαν αποθέωσαν τη σάμπα.

Η Ναταλία Γερμανού επέστρεψε στον ΑΝΤ1, όπως μας είχε «προειδοποιήσει» και με τη σέξι χορογραφία της απέσπασε μόνο κολακευτικά σχόλια από την κριτική επιτροπή.

Στην ώρα της κρίσης, η Νικολέτα Καρρά, που μας χάρισε τόσες εξαιρετικές χορογραφίες, αποχώρησε συγκεντρώνοντας τη χαμηλότερη βαθμολογία από τις τρεις διαγωνιζόμενες, αφήνοντας την Μορφούλα Ντώνα και την Ειρήνη Παπαδοπούλου να συναγωνιστούν στο μεγάλο τελικό του Dancing With The Stars 5 την 1η Φεβρουαρίου.

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)