Γενικά

08 Ιανουαρίου 2015 00:00

Ο Τζάστιν Μπίμπερ ποζάρει με εσώρουχα του Calvin Klein

Ο 20χρονος Καναδός ποπ σταρ είναι το νέο πρόσωπο του Calvin Klein στην εκστρατεία προώθησης της τελευταίας κολεξιόν ανδρικών εσωρούχων.

-

Το αγόρι που τρέλανε τα κορίτσια ανά την υφήλιο έγινε… άνδρας και ποζάρει με macho εμφάνιση, επιδεικνύοντας τους κοιλιακούς και τα τατουάζ στο κορμί του, φορώντας μόνο το εσώρουχό του.

Βέβαια, το ερώτημα παραμένει σχετικά με το αν αυτοί οι γραμμωμένοι κοιλιακοί ανήκουν πράγματι στον Τζάστιν Μπίμπερ ή αν το Photoshop έχει κάνει πάλι «θαύματα», καθώς πολλά σχόλια στα social media στάζουν χολή…

Γεγονός είναι πάντως πως ο 20χρονος Καναδός σταρ της ποπ είναι το νέο πρόσωπο στην καμπάνια του Calvin Klein, πρωταγωνιστώντας σε βίντεο κλιπ και αφίσες, έχοντας στο πλάι του το top model από την Ολλανδία Λάρα Στόουν.

«Φοράω εσώρουχα Calvin Klein εδώ και πολλά χρόνια. Ήλπιζα πως κάποια μέρα θα γίνω μοντέλο και θα ποζάρω φορώντας τα και τώρα είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», σχολίασε ο Τζάστιν Μπίμπερ στους δημοσιογράφους.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)