Σινεμά

17 Δεκεμβρίου 2014 12:11

Απούσα από τη νέα της πρεμιέρα η Τζολί

Ο Μπραντ Πιτ με τα παιδιά και τους γονείς του στην πρεμιέρα του «Unbroken», όσο η Αντζελίνα Τζολί αναρρώνει.

-

Μεγάλη απούσα από την πρεμιέρα της ταινίας «Unbroken» ήταν η Αντζελίνα Τζολί, η οποία δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών», καθώς πάσχει από ανεμοβλογιά.

Και μπορεί η Αντζελίνα Τζολί να είναι στο σπίτι και να υποφέρει προσπαθώντας να καταπολεμήσει την έντονη φαγούρα της ανεμοβλογιάς, ωστόσο στην πρεμιέρα της ταινίας της Unbroken, έστειλε τους καλύτερους «αντιπροσώπους» της. Ο Μπραντ Πιτ πήρε τα τρία από τα έξι τους παιδιά, τον Maddox, τον Pax και την Shiloh και παρακολούθησαν τη δεύτερη σκηνοθετική δουλειά της αγαπημένης τους, Τζολί.

Στο πλευρό τους βρέθηκαν και οι γονείς του ηθοποιού, Τζέιν και Ουίλιαμ. Για την περίσταση η οικογένεια Πιτ επέλεξε να φορέσει μαύρα κοστούμια και γραβάτες με την 8χρονη Shiloh να κλέβει την παράσταση. Φήμες ήθελαν την μητέρα του Πιτ και γιαγιά των παιδιών να αντιδρά στο αγορίστικο look που υιοθετεί η Shiloh στις εμφανίσεις της, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια ή από το ζεύγος Μπραντζελίνα.

«Θέλει να μοιάζει αγόρι. Οπότε έπρεπε να της κόψουμε τα μαλλιά. Νιώθει ότι είναι ένας από τους αδερφούς και θέλει να φοράει όλα τα αγορίστικα ρούχα», είχε εξηγήσει για τις ενδυματολογικές επιλογές της κόρης της στη Vogue η Angelina Jolie, το 2010.

Μπορεί η Αντζελίνα Τζολί να είναι στο σπίτι και να υποφέρει προσπαθώντας να καταπολεμήσει την φαγούρα της ανεμοβλογιάς, ωστόσο στην πρεμιέρα της ταινίας της "Unbroken", έστειλε τους καλύτερους «αντιπροσώπους» της. Ο Μπραντ Πιτ πήρε τα τρία από τα έξι τους παιδιά, τον Maddox, τον Pax και την Shiloh και παρακολούθησαν τη δεύτερη σκηνοθετική δουλειά της αγαπημένης τους, Τζολί.

Στο πλευρό τους βρέθηκαν και οι γονείς του ηθοποιού, Τζέιν και Ουίλιαμ.

Για την περίσταση η οικογένεια Πιτ επέλεξε να φορέσει μαύρα κοστούμια και γραβάτες με την 8χρονη Shiloh να κλέβει την παράσταση. Φήμες ήθελαν την μητέρα του Πιτ και γιαγιά των παιδιών να αντιδρά στο αγορίστικο look που υιοθετεί η Shiloh στις εμφανίσεις της, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια ή από το ζεύγος Μπραντζελίνα.

«Θέλει να μοιάζει αγόρι. Οπότε έπρεπε να της κόψουμε τα μαλλιά. Νιώθει ότι είναι ένας από τους αδερφούς και θέλει να φοράει όλα τα αγορίστικα ρούχα», είχε εξηγήσει για τις ενδυματολογικές επιλογές της κόρης της στη Vogue η Angelina Jolie, το 2010.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)