Lifestyle

07 Δεκεμβρίου 2014 16:20

Η «σεξομανής» Τζένιφερ Άνιστον αποκαλύπτει…

Για τη νέα της ταινία «Αφεντικά για σκότωμα 2» μίλησε η Τζένιφερ Άνιστον.

-

Τους λόγους για τους οποίους κόπηκε η ερωτική σκηνή στη νέα της ταινία «Αφεντικά για σκότωμα 2» αποκάλυψε η Τζένιφερ Άνιστον.

Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός -που υποδύεται την εθισμένη στο σεξ Julia Harris- μίλησε στην εκπομπή τοy Conan O' Brien για την ακατάλληλη σκηνή στην οποία «εκμεταλλεύεται» τον συμπρωταγωνιστή της Charlie Day που υποτίθεται ότι βρίσκεται σε κώμα!

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός πρόσφατα παραδέχτηκε ότι μια σκηνή της μαύρης κωμωδίας την έφερε σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση.

Μιλώντας στην εκπομπή του Conan O' Brien, η  Άνιστον  είπε ότι αυτό που ήταν τρομακτικό για εκείνη ήταν η συγκεκριμένη σκηνή.Μάλιστα, η παραγωγή «έκοψε» τα πλάνα καθώς κρίθηκαν ακατάλληλα.

«Δεν ήταν αυτό που θα έλεγε κανείς... αμοιβαίο. Ο χαρακτήρας του Charlie Day ήταν σε κώμα κι εγώ έπρεπε να τον εκμεταλλευτώ. Τελικά η σκηνή κόπηκε. Ήταν ένα πολύ τρομακτικό γύρισμα για εμένα. Γιατί συνήθως στις ερωτικές σκηνές έχεις έναν παρτενέρ για να δυσκολεύεστε παρέα. Ναι, ήταν πολύ περίεργο», δήλωσε η Άνιστον και πρόσθεσε «Ήταν μια ερωτική σκηνή που ήταν λίγο… την αφαίρεσαν. Αλλά βάζω στοίχημα πως θα την συμπεριλάβουν στις εξτρά σκηνές του DVD».

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)