Γενικά

04 Δεκεμβρίου 2014 22:18

«Εκδρομή» στο Ant1 MediaLab για τον Όθωνα Μεταξά

O πολυτάλαντος πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς μυστηρίου του ΑΝΤ1, πέρασε από «ανάκριση» από τους σπουδαστές δημοσιογραφίας του ANT1 MediaLab

-


Της Χριστίνας Παπαδημητροπούλου 

Από τα μαγευτικά τοπία της Νάουσας και του Βερμίου, στο ANT1 MediaLab βρέθηκε ο Όθωνας Μεταξάς, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην «Εκδρομή», την σειρά που κάθε Τετάρτη βράδυ καθηλώνει τους θεατές στις οθόνες του ANT1, με την πλοκή και το διάχυτο μυστήριο της. 

Στην εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε στους πρωτοετείς σπουδαστές δημοσιογραφίας του Ant1 MediaLAb, o πολυτάλαντος καλλιτέχνης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις δυσκολίες που αντιμετώπισε το επιτελείο της σειράς λόγω των καιρικών συνθηκών κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Όπως είπε, δεν έβρισκε κανέναν λόγο να αρνηθεί την τιμητική πρόταση που του έγινε για να συμμετάσχει σε μια τόσο αξιόλογη και άρτια οργανωμένη δουλειά από πλευράς σεναρίου, παραγωγής, σκηνοθεσίας αλλά και διανομής ρόλων, ενώ εκμυστηρεύθηκε ότι κι έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον ήρωα που υποδύεται.

Αν και οι σπουδαστές δημοσιογραφίας και «φανατικοί» της «Εκδρομής» τον πίεσαν ιδιαίτερα, αρνήθηκε να αποκαλύψει την συνέχεια του αγαπημένου σίριαλ, που έχει ιδιαίτερη απήχηση στα νεανικά κοινά.

Μέσα από τη συνομιλία του με τους σπουδαστές, ο Όθωνας Μεταξάς έδειξε το ήθος και την παιδεία του, μέσα από τις αφηγήσεις των εμπειριών που ο ίδιος έχει από την ζωή. Η απώλεια της μητέρας του δεν τον πήγε πίσω, αντίθετα βρήκε δύναμη να προχωρήσει παρακάτω, γιατί όπως εξομολογήθηκε «μαθαίνει να ζει με μεγάλες πληγές», ενώ δήλωσε έτοιμος να κάνει παιδί με τη σύντροφο του.

Στο θεατρικό σανίδι πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μέθοδος Γκρόνχολμ», που πραγματεύεται τις εργασιακές σχέσεις και τα κριτήρια επιλογής διευθυντικών στελεχών από εταιρείες, ενώ από τις 12 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει εμφανίσεις με την μπάντα του στον «Σταυρό του Νότου».

Στο τέλος του μαθήματος-συνέντευξης του, ο Όθωνας Μεταξάς φωτογραφήθηκε με όλους τους σπουδαστές και με χαμόγελο αλλά και φιλική διάθεση ανανέωσε το ραντεβού του, με τους αυριανούς επαγγελματίες των μέσων ενημέρωσης.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)