Γενικά

01 Δεκεμβρίου 2014 10:42

Σικέ αποδεικνύεται η θριαμβευτική επιστροφή του Μίκι Ρούρκ στα ρίνγκ

Ο αντίπαλος του αποδείχτηκε ότι ήταν ένας πρώην επαγγελματίας, ο οποίος εδώ και 18 μήνες μένει στους δρόμους.

-

Δεν έχουν περάσει και πολλά εικοσιτετράωρα από τη στιγμή που ο διάσημος ηθοποιός και για λίγο μποξέρ, Μίκι Ρούρκ, αποφάσισε στα 63 του χρόνια να πατήσει  και πάλι στο ρινγκ επικρατώντας με εντυπωσιακό τρόπο του αντιπάλου του και γνωρίζοντας την αποθέωση από τα διεθνή ΜΜΕ.

Η χαρά του όμως δεν κράτησε για πολύ καθώς η Daily Mail, με δημοσίευμα της αποκαλύπτει πως η νίκη του Μίκι Ρούρκ , ήταν προφανώς αποτέλεσμα «στημένου» αγώνα. Ο 29χρονος Έλιοτ Σέιμουτ, ο αντίπαλος του διάσημου ηθοποιού αποδείχτηκε ότι τους τελευταίους 18 μήνες είναι άστεγος και κοιμάται στους δρόμους!

Άνθρωποι από το συγγενικό του περιβάλλον υποστηρίζουν πως πληρώθηκε αδρά για να πάει στη Ρωσία και να αγωνιστεί , έχοντας ως αποστολή να κάτσει και να τις φάει από τον αντίπαλο του. Ο Σέιμουτ είχε χάσει μόλις έναν από τους 10 προηγούμενους επαγγελματικούς αγώνες που είχε δώσει και πληροφορίες της εφημερίδας τον φέρνουν να προετοιμάστηκε για τον αγώνα αυτό μαζί με τον Μίκι Ρούρκ, στο γυμναστήριο wild card, του Χόλυγουντ.

Οι ειδικοί του αθλήματος αντιμετώπισαν σκωπτικά την μεγάλη νίκη του αειθαλή ηθοποιού που διανύει αισίως την  έβδομη δεκαετία της ζωής του, με τα πιο ακραία σχόλια να λένε με περισσή δόση κακεντρέχειας πως ο Μίκι Ρούρκ  είναι τόσο αργός που τις γροθιές του θα μπορούσε να αποφύγει και ένα βρέφος.

Η Daily Mail επικοινώνησε με τον αθλητή ζητώντας την άποψη του αλλά εκείνος αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)