Lifestyle

14 Νοεμβρίου 2014 12:00

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο λανσάρει τη δική της συλλογή ρούχων

Αφού έχει κατακτήσει τις πασαρέλες με την εξωτική ομορφιά της και το αψεγάδιαστο κορμί της, η βραζιλιάνα καλλονή ετοιμάζεται τώρα να κατακτήσει και το χώρο του σχεδιασμού ενδυμάτων.

-

Από «άγγελος»… σχεδιάστρια μόδας η Αλεσάντρα Αμπρόσιο.

Ο πανέμορφος άγγελος της Victoria’s Secret αποφάσισε να πειραματιστεί στο χώρο της μόδας, αυτή τη φορά, όμως, με δημιουργίες που η ίδια θα έχει σχεδιάσει. Η 33χρονη μητέρα δύο παιδιών λάνσαρε αυτές τις μέρες τη νέα της συλλογή από ρούχα παραλίας και μαγιό με το όνομα ale by Alessandra, τα οποία χαρακτηρίζονται από θηλυκότητα και αισθησιασμό.

Η βραζιλιάνα καλλονή φόρεσε τις αποκαλυπτικές δημιουργίες της, οι οποίες αφήνουν σε κοινή θέα τα πλούσια κάλλη της και με αισθησιακό βλέμμα φωτογραφήθηκε για γνωστό fashion blog.

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο μάλιστα υποδέχτηκε τον κόσμο στο κατάστημα Everything But Water στην παραλιακή Santa Monica της Καλιφόρνια και υπέγραψε αυτόγραφα στους fans της.

Τα ρούχα της, όπως είπε και η ίδια, είναι προσιτά στον πολύ κόσμο και μπορεί να τα βρει κάποιος και διαδικτυακά.  Όσο για την έμπνευσή της; Το διάσημο μοντέλο τα χαρακτηρίζει με μια πρόταση: "Όταν το βραζιλιάνικο μποέμ στυλ συναντάει το Μαλιμπού σικ lifestyle".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)