Γενικά

19 Οκτωβρίου 2014 17:23

Καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις… Χίτλερ!

Ρώσοι και Ουκρανοί νεοναζί διοργανώνουν διαγωνισμό ομορφιάς για νοσταλγούς του Γ’ Ράιχ.

-

Το αυγό του φιδιού «γεννάει» μέχρι και καλλιστεία. Νοσταλγοί του Αδόλφου Χίτλερ διοργανώνουν σε ρωσικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης έναν διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της “Miss Ostland” (όπως αποκαλούσαν οι Ναζί τις κατεχόμενες περιοχές της Βαλτικής και της ανατολικής Πολωνίας).

Στους όρους συμμετοχής, αναφέρεται ξεκάθαρα πως αφορά γυναίκες που ασπάζονται τη ναζιστική ιδεολογία και θα πρέπει να γράψουν γιατί τιμούν το Γ’ Ράιχ του Αδόλφου Χίτλερ.

Μέχρι στιγμής, δημοφιλέστερη υποψήφια είναι η Κάτια Σκρέντοβα από τη Λευκορωσία, η οποία υποστηρίζει ότι λατρεύει τον Χίτλερ για τη φιλοσοφία του σχετικά με την «ιδανική κοινωνία».

 

 

Ψηλά στις προτιμήσεις βρίσκεται η Ιρίνα Ναγκρεμπέτσκαγια από την Ουκρανία, η οποία έγραψε: «Μην ξεχνάτε! Αδόλφος είναι το όνομά του και είναι αθάνατος».

Η νικήτρια του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα κόσμημα από την εταιρεία «Magic Workshop», που κατασκευάζει ρέπλικες των συμβόλων του ναζιστικού καθεστώτος.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)