Lifestyle

09 Σεπτεμβρίου 2014 12:00

Η Τζένιφερ Άνιστον είναι τριών μηνών έγκυος

Αφορμή για τις νέες φήμες και τα δημοσιεύματα στάθηκαν φωτογραφίες που δείχνουν τη χολιγουντιανή ηθοποιό με φουσκωμένη κοιλίτσα.

-

Φούντωσαν πάλι οι φήμες περί εγκυμοσύνης της ελληνικής καταγωγής ηθοποιού Τζένιφερ Άνιστον. Αφορμή η φωτογραφία από την πρεμιέρα της ταινίας “Life of Crieme” στην οποία πρωταγωνιστεί και δείχνει την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλιά της Άνιστον.

Η ευχάριστη είδηση επισήμως δεν έχει επιβεβαιωθεί, ωστόσο τα αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι πρόκειται για πραγματικό γεγονός και ότι η Άνιστον πρόκειται να γίνει μανούλα.

Συγκεκριμένα πηγή που επικαλείται το περιοδικό ΟΚ, η διάσημης ηθοποιός, είναι ήδη 3 μηνών έγκυος, αλλά το κρατάει κρυφό μέχρι να σιγουρέψει ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Επίσης, άτομο του περιβάλλοντος της φέρεται να αποκάλυψε ότι δημοφιλής ηθοποιός κατέφυγε σε εξωσωματική γονιμοποίηση ώστε να αποκτήσει παιδί με τον αγαπημένο της Τζάστιν Θερού, καθώς αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα.

Λαμπερή όπως πάντα, χαρούμενη και με ελαφριά ρούχα, άνετα, η διάσημη ηθοποιός φέρεται να μην θέλει να κάνει επίσημες ανακοινώσεις πριν βεβαιωθεί ότι όλα πηγαίνουν καλά, καθώς διανύει το 45ο έτος της ηλικίας της και νιώθει κάποια ανασφάλεια.

Η Τζένιφερ Άνιστον σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη μίλησε για την πίεση που δέχονται οι γυναίκες από τη μεγάλη προσδοκία των άλλων να εξασφαλίσουν όλες ανεξαιρέτως έναν «γάμο και παιδιά».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)