Lifestyle

17 Αυγούστου 2014 18:56

«Δεν χρειάζομαι μπότοξ, έχω ελληνικά γονίδια»

«Δεν βάζω αυτά τα σκ…ά στο πρόσωπό μου”, δηλώνει η Jennifer Anniston.

-


«Υπάρχει η τάση στο Hollywood να παραμένει κανείς αγέραστος», είπε η Jennifer Aniston στο Yahoo!Beauty. «Νομίζω ότι αυτό στο οποίο ήμουν μάρτυρας είναι να βλέπω γυναίκες που προσπαθούν να μείνουν νέες κάνοντας οτιδήποτε.  Είμαι ευγνώμων που μαθαίνω από τα λάθη τους, γιατί δεν βάζω αυτά τα σκ...ά στο πρόσωπό μου».

Ταυτοχρόνως, υπογράμμισε πως νομίζει ότι «οι άνθρωποι της μόδας θα πρέπει να αρχίσουν να ενσωματώνουν στις σελίδες τους πρόσωπα όλων των ηλικιών, όχι μόνο 20χρονα τέλεια πρότυπα ή μόνο για διαφημίσεις αντιρρύπανσης»,  καλό θα ήταν να «εκπροσωπούν την ομορφιά σε όλες τις ηλικίες».



Αναφερόμενη στο δικό της «μυστικό ομορφιάς» σημείωσε ότι μάλλον είναι  τα ελληνικά της γονίδια. «Ο μπαμπάς μου είναι 100% Έλληνας. Είναι 81 ετών και έχει μόλις μια ρυτίδα. Το ίδιο και η γιαγιά μου, που ήταν 95 χρονών όταν πέθανε», είπε χαρακτηριστικά η Aniston.

 

Παράλληλα, προέτρεψε όσους θέλουν να έχουν λαμπερή επιδερμίδα να πίνουν πολύ νερό, να βάζουν στο πρόσωπό τους ποιοτικά προϊόντα και να κοιμούνται καλά. Η Jennifer Aniston αποκάλυψε, τέλος, τη συμβολή της ελληνικής σαλάτας στη διατήρηση της γραμμής της και συνέστησε σε όσους δεν την έχουν γευτεί να τη δοκιμάσουν.






12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)