Lifestyle

03 Αυγούστου 2014 11:00

Back2back σέξι εμφανίσεις της Ριάνα

Ανέβηκε στη σκηνή κι έκοψε την ανάσα του κοινού η Ριάνα, που στη διαφήμιση του αρώματός της έμεινε… γυμνή!

-

Τι κι αν δεν είναι ράπερ, η Ριάνα ανέβηκε στη σκηνή του  φεστιβάλ της Λολαπαλούζα στις ΗΠΑ, όπου διεξάγεται ένας άτυπος διαγωνισμός μεταξύ ράπερ, κι έκλεψε την παράσταση ακόμη κι από τον μετρ του είδους… Έμινεμ.

Η «εκρηκτική» σταρ από τα Μπαρμπέιντος, σε μια εμφάνιση έκπληξη, απέδειξε ότι δεν έχει ξεχωρίσει παγκοσμίως μόνο για τις εκκεντρικές της εμφανίσεις, αλλά και για τη φωνή και το ταλέντο της στο τραγούδι.



Η εμφάνισή της στο φεστιβάλ είχε κρατηθεί μυστική από τους διοργανωτές και η έκπληξη του κοινού όταν την αντίκρισε πάνω στη σκηνή να συνοδεύει τον Έμινεμ σε ένα ντουέτο ήταν μεγάλη.

Η ερμηνεία της δε, ήταν εκπληκτική με πολλούς να μιλούν για την καλύτερή της εμφάνιση εδώ και καιρό.

Η Ριάνα πάντως φρόντισε να κλέψει την παράσταση και με την εμφάνισή της, φορώντας μόνο ένα σέξι δερμάτινο κορμάκι, ενώ για να καλύψει το ημίγυμνο κορμί της έριξε πάνω της και μια σέξι ρόμπα.

Ωστόσο, δεν δίστασε να φορέσει μόνο μία σταγόνα από το άρωμά της, προκειμένου να το διαφημίσει!

Η διάσημη τραγουδίστρια «πρόδωσε» μέρος της διαφημιστικής καμπάνιας για το άρωμα που φέρει την υπογραφή της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Η Ριάνα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πλάνα από τη διαφήμιση του νέου της αρώματος, «Rogue Man», όπου αγκαλιάζει ένα ημίγυμνο μοντέλο, κρύβοντας το δικό της γυμνό κορμί.

 

 Μάλιστα η RiRi έχει κολλήσει το πρόσωπό της στο λαιμό του και μυρίζει το μεθυστικό του άρωμα…

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)