Lifestyle

29 Ιουλίου 2014 11:38

Αγνώριστος ο Μίκι Ρούρκ

Με παραμορφωμένο πρόσωπο, αδυνατισμένος και με πράσινο κολάν εθεάθη στο Χόλιγουντ ο γόης και «κακό» παιδί των ταινιών του '90, ο 61χρονος σήμερα Μίκι Ρούρκ.

-

Πυρετωδώς εργάζεται ο διάσημος ηθοποιός Μίκι Ρούρκ για να «ξαναχτίσει» ένα γυμνασμένο κορμί.

Τους τελευταίους μήνες ο Μίκι Ρούρκ καταβάλλει πολύ μεγάλες προσπάθειες για να υιοθετήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής και να αποκτήσει πάλι τη φόρμα του. Οι προσπάθειες του 61χρονου ηθοποιού φαίνεται πως έχουν αποτέλεσμα, καθώς ο φωτογραφικός φακός τον «συνέλαβε» έξω από το γυμναστήριο Equinox Gym στο δυτικό Χόλιγουντ φανερά αδυνατισμένο.

Αυτό όμως που τράβηξε τα βλέμματα δεν ήταν το γυμνασμένο και αδυνατισμένο του σώμα, αλλά η αθλητική του εμφάνιση. Ο Μίκι Ρούρκ και να ήθελε να περάσει απαρατήρητος το τολμηρό πράσινο φωσφοριζέ κολάν που επέλεξε να φορέσει… «φώναζε», το οποίο συνδύασε με ασορτί αθλητικά παπούτσια και ένα γκρι εφαρμοστό T-shirt.

Ο Μίκι Ρούρκ γυμνάζεται πολύ και έχει χάσει πολλά κιλά για τις ανάγκες ενός ρόλου καθώς θα υποδυθεί τον Ουαλικής καταγωγής παίκτη του ράγκμπι Gareth Thomas σε μια βιογραφική ταινία.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)