Γενικά

02 Ιουλίου 2014 16:00

Από κακοποιός, μοντέλο: Συμβόλαιο 30.000 δολαρίων υπέγραψε ο σέξι εγκληματίας

Μπορεί πριν από λίγο καιρό να συνελήφθη αντιμετωπίζοντας πέντε κατηγορίες οπλοκατοχής, όμως αυτό ήταν η αφορμή για να αλλάξει σελίδα στην ζωή του.

-

Ο εγκληματίας που έκανε θραύση στο διαδίκτυο μετά την ανάρτηση της φωτογραφίας από την σύλληψή του στη σελίδα στο Facebook του αστυνομικού τμήματος του Stockton της Καλιφόρνιας ξεκινά πλέον νέα καριέρα.

Ο Jeremy Meeks θα γίνει μοντέλο! Μπορεί πριν από λίγο καιρό να συνελήφθη αντιμετωπίζοντας πέντε κατηγορίες οπλοκατοχής, όμως αυτό ήταν η αφορμή για να αλλάξει σελίδα στην ζωή του.

Γυναίκες από όλο τον κόσμο τον χαρακτήρισαν σαν τον πιο σέξι εγκληματία, με αποτέλεσμα ο συλληφθείς να προκαλέσει αίσθηση στο ίντερνετ.

Οι θαυμάστριές του έφτασαν στο σημείο να τον κάνουν μοντέλο των οίκων  Calvin Klein και Hugo Boss, με τη βοήθεια του Photoshop.

Ο Meeks μετά από όλα αυτά υπέγραψε συμβόλαιο 30.000 δολαρίων με το πρακτορείο μοντέλων Blaze Models, στο Λος Άντζελες και έχει την ευκαιρία για μια νέα αρχή στην ζωή του.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)