Γενικά

27 Ιουνίου 2014 14:10

Το μήνυμα του Σάκη Ρουβά για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα

Ο Σάκης Ρουβάς στηρίζει τη διεθνή εκστρατεία για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα και στέλνει το δικό του μήνυμα μέσω των social media για την άμεση επιστροφή τους στη χώρας μας.

-

Ο κορυφαίος έλληνας star Σάκης Ρουβάς δηλώνει «παρών» στη διεθνή εκστρατεία για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα, την οποία ξεκινά η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO Μαριάννα Βαρδινογιάννη σε συνεργασία με το ίδρυμα «Μελίνα Μερκούρη».

Η εκστρατεία με τίτλο «Return (the marbles), Restore (Parthenon), Restart (history)» έχει σκοπό τη συνέχιση και εντατικοποίηση της προσπάθειας ώστε να επιστραφούν στην Ελλάδα τα τμήματα των Γλυπτών του Παρθενώνα που βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο.

Ο έλληνας star έστειλε μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media το δικό του μήνυμα για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα.

«Τα μάρμαρα του Παρθενώνα έχουν μνήμη, φωνή, ταυτότητα. Η νέα διεθνής εκστρατεία REturn REstore REstart των Ιδρυμάτων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη” & “Μελίνα Μερκούρη”, υπενθυμίζει στον κόσμο πού ανήκουν αυτά τα μάρμαρα», ήταν το μήνυμα με το οποίο συνόδεψε την φωτογραφία που ανήρτησε.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)