Lifestyle

26 Ιουνίου 2014 14:23

Μπάτσελορ-έκπληξη ετοιμάζουν στον Τζορτζ Κλούνεϊ οι κολλητοί του

Ο Μπραντ Πιτ έχει αναλάβει να οργανώσει το μπάτσελορ πάρτι του Τζόρτζ Κλούνεϊ για να αποχαιρετήσει ο φίλος του την εργένικη ζωή και να περάσει στο κλαμπ των παντρεμένων.

-

Ήταν ένας από τους πιο φανατικούς και περιζήτητους εργένηδες του Χόλιγουντ, αλλά από τη στιγμή που αποφάσισε να «αποχωριστεί» αυτόν τον τίτλο και να φορέσει βέρα στο δεξί ένα είναι σίγουρο ότι πριν το γάμο θα το… κάψει.

Ο λόγος για το δημοφιλή ηθοποιό που πριν την πιο σημαντική μέρα της ζωής του οι φίλοι του θέλουν να του αφήσουν «φρέσκιες» αναμνήσεις από την εργένικη ζωή του. Φήμες κάνουν λόγο πως οι φίλοι του ετοιμάζουν στο διάσημο ηθοποιό ένα μπάτσελορ που θα τα έχει όλα… Την οργάνωση του πάρτι που θα περιλαμβάνει στριπτιζέζ, πολύ αλκοόλ και ότι άλλο προκύψει- έχουν αναλάβει οι κολλητοί του Μπραντ Πιτ και Ζαν Ντεζαρντάν και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πάνε στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια όπου αναμένεται να επικρατήσει πανικός.

Ο γαμπρός δεν γνωρίζει τίποτα, ωστόσο από το περιβάλλον του διαρρέεται ότι περιμένει εκπλήξεις από τους φίλους του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)