Lifestyle

25 Ιουνίου 2014 13:00

Η Lady Gaga «στόλισε» το σκυλάκι της και προκάλεσε αντιδράσεις

Την οργάνωση για την προστασία των ζώων εξόργισε η διάσημη τραγουδίστρια LadyGaga με την απόφασή της να «στολίσει» στο σκυλάκι της, με κολιέ και σκουλαρίκια.

-

Η νέα βασίλισσα της pop, η Lady Gaga που σε κάθε εμφάνιση της προκαλεί με τις ακραίες στυλιστικές επιλογές της, έχει αναμφίβολα καταφέρει να αναδειχτεί ως η πιο εκκεντρική σταρ της τελευταίας δεκαετίας. Αυτές τις ημέρες  βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο καθώς με κάθε ευκαιρία βρίσκει άκρως εφευρετικούς τρόπους να προκαλεί «αναστάτωση» στο χώρο των social media και γενικότερα στη showbiz.

Αυτή τη φορά εξόργισε και τις φιλοζωικές οργανώσεις με την απόφασή της να «στολίσει» το σκυλάκι της με κολιέ και σκουλαρίκια κάνοντάς το περίγελο του Διαδικτύου. Το όνομα του συμπαθέστατου- κατά τα άλλα- κατοικίδιου είναι Asia, ωστόσο ακούει και όταν τη φωνάζουν Batpig, αλλά και στο Little Monster που αντί να απολαμβάνει τη φροντίδα και τα χάδια της εκκεντρικής τραγουδίστριας, το εξαναγκάζει να «αφήνεται»… στα καπρίτσια της.

Η PETA έβγαλε επίσημη ανακοίνωση τονίζοντας: «Πρόκειται για μια κακοποίηση που υπέστη το σκυλάκι, η Lady Gaga μπορεί να επιλέξει να στολιστεί η ίδια με περίτεχνα ρούχα και κοσμήματα που θα της στέκονται αρκετά άβολα, αλλά δεν μπορεί να εξαναγκάζει ένα σκύλο να εμφανίζεται με αυτό τον τρόπο, σαν να πρόκειται απλά για κάποιο αξεσουάρ που είναι της μόδας».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)