Lifestyle

20 Ιουνίου 2014 14:14

Το πρώτο εξώφυλλο της Lupita Nyong’ο στην Vogue

Η δημοφιλής ηθοποιός Lupita Nyong’o έκανε το πρώτο της εξώφυλλο στο παγκοσμίου φήμης περιοδικό Vogue.

-

 

Η 31χρονη ηθοποιός Lupita Nyong’ο πόζαρε για το πρώτο της εξώφυλλο στο γνωστό περιοδικό μόδας «Vogue» της αμερικανικής έκδοσης του Ιουλίου, σε μια φωτογράφηση που υπογράφει ο Mikael Jansson, σε ένα μπαζάρ και σε ένα spa στο ζεστό Μαρακές. Η μελαμψή ηθοποιός για τις ανάγκες της φωτογράφισης φόρεσε ένα πολύχρωμο φόρεμα από τον γνωστό οίκο υψηλής ραπτικής, Prada, ιδανικό για τις καλοκαιρινές βόλτες.

Η Nyong'o, δυο μήνες μετά την ανακήρυξή της ως τον πιο όμορφο άνθρωπο του κόσμου για τη χρονιά που διανύουμε από το γνωστό αμερικανικό περιοδικό «People», οι προτάσεις για φωτογραφίσεις αλλά και συνεργασίες πέφτουν «βροχή».

Φυσικά αυτό οφείλεται πρωτίστως και από την εμφάνισή της στην κινηματογραφική ταινία «12 Χρόνια Σκλάβος», στην οποία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Lupita, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, μίλησε για αυτό που της συμβαίνει τον τελευταίο χρόνο λέγοντας ότι ποτέ δεν το επεδίωξε: «Ακόμα και στα όνειρά μου, το όνειρό μου δεν ήταν να γίνω celebrity. Τα όνειρά μου αφορούν τη δουλειά μου».

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)