Lifestyle

16 Ιουνίου 2014 07:33

Γιάννης Σαββιδάκης: Ο μεγάλος νικητής του YFSF

Ο Γιάννης Σαββιδάκης είναι ο μεγάλος νικητής του Your Face Sounds Familiar.

-

Επάξια νίκη του Γιάννη Σαββιδάκη στο Your Face Sounds Familiar, δύσκολη ωστόσο, αφού όλοι οι καλλιτέχνες έλαμψαν, ο καθένας με τον τρόπο του. Η τελευταία ερμηνεία που χάρισε τη νίκη στον Κρητικό τραγουδιστή ήταν η «Τίγρης» του Ψαραντώνη.

Με μία μεταμφίεση έκπληξη ξεκίνησε ο τελικός του Your Face Sounds Familiar, αλλά και με την παράλληλη συμμετοχή του καλλιτέχνη Tonis Sfinos. Η Μαρία Μπεκατώρου μας έδειξε στον τελικό, μεταμφιεσμένη σε Sfino ότι θα μπορούσε επάξια να  συναγωνιστεί τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο σόου.

Ο τελικός εκτός από τους διαγωνιζόμενους, είχε και τις  μεταμφιέσεις των υπόλοιπων καλλιτεχνών, σε ντουέτα εκτός συναγωνισμού, τα οποία ήταν επίσης δικές τους επιλογές.

Πρώτη σε αυτήν την κατηγορία ήταν η Σοφία Κουρτίδου που παρέα με τον Άρη Πλασκασοβίτη αναβίωσαν στη σκηνή του Face τους Roxette.

Το διαγωνιστικό κομμάτι ξεκίνησε με τον Λευτέρη Ελευθερίου που ενσάρκωσε τον Jim Morrison των Doors, κερδίζοντας την Τρίτη θέση στο διαγωνισμό.

Στο δεύτερο ντουέτο της βραδιάς η Σοφία Βόσσου με την Μπέτυ Μαγγίρα έγιναν Λουτσιάνο Παβαρότι και Έρος Ραμαζότι, αντίστοιχα.

Τη σειρά του για να διαγωνιστεί πήρε ο Παντελής Καναράκης, ο οποίος ερμήνευσε με ρίγος συγκίνησης ένα κομμάτι του Γιώργου Μαρίνου, τερματίζοντας τέταρτος.

Σε πιο «χαλαρό» επίπεδο και με μεγάλη την αίσθηση του χιούμορ, η Βανέσσα Αδαμοπούλου ως Δημήτρης Παπαμιχαήλ και η Ελευθερία Ελευθερίου ως μια άλλη Αλίκη, έγιναν «Η Αρχόντισσα και ο αλήτης».

Η πολυαναμενόμενη εμφάνιση του Κώστα Δόξα, ο οποίος κατέλαβε τη δεύτερη θέση του διαγωνισμού, αντάμειψε όσους τον αποθέωναν τις τελευταίες 13 εβδομάδες, αφού κέρδισε τις εντυπώσεις ως Azis.

Ο Γιάννης Σαββιδάκης, τέλος αποθεώθηκε ως Ψαραντώνης σε μία άκρως συγκινητική εμφάνισή του, τόσο για το κοινό, που τον καταχειροκρότησε, όσο και για την κριτική επιτροπή που τον αποθέωσε.  

Δεν ήταν όμως μόνο τα βραβεία του κοινού, αλλά και μία σειρά «άλλων» βραβείων που κέρδισαν και οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι.

Lady Αφάνα - Σοφία Κουρτίδου
Βγες από τα ρούχα σου - Βανέσα Αδαμοπούλου

Μάθε γλώσσα κι άστηνε - Σοφία Βόσσου
Κώστας Μαρτάκης - Μπέτυ Μαγγίρα

Your Body Sounds Familiar - Ελευθερία Ελευθερίου
Τούμπαρες - Άρης Πλασκασοβίτης

Έτσι κανένας δεν έφυγε χωρίς βραβείο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)