Lifestyle

10 Ιουνίου 2014 14:52

Η Τζένιφερ Λόπεζ βρήκε τον αντικαταστάτη του Κάσπερ Σμαρτ

Με νέο αμόρε εθεάθη η Τζένιφερ Λόπεζ σε γνωστό εστιατόριο της Νέας Υόρκης, αλλάζοντας σελίδα στη ζωή της μετά τον άδοξο χωρισμό της με τον ατακτούλη χορευτή Κάσπερ Σμαρτ.

-

Ο έρωτας με έρωτα περνάει λένε κάποιοι, κάτι που όπως φαίνεται υποστηρίζει θερμά και η Τζένιφερ Λόπεζ.

Μετά το χωρισμό της με το toy boy Κάσπερ Σμάρτ μετά από τρία χρόνια σχέσης με αφορμή το σκάνδαλο με την τρανσέξουαλ, η σέξι τραγουδίστρια δεν τα έβαψε μαύρα και αποφάσισε να αλλάξει σελίδα στη ζωή της… Φήμες θέλουν τη Λατίνα σεξοβόμβα να βγαίνει με διάσημο ράπερ.

Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες στις οποίες πόζαρε χαμογελαστή στο πλευρό του ράπερ T.I , με τον οποίο γευμάτισε και σε γνωστό εστιατόριο της Νέας Υόρκης.

Μάλιστα, μαζί τους ήταν η μητέρα της Λόπεζ, καθώς και η αδερφή της. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ερωτικό ανάμεσά στον ράπερ και την τραγουδίστρια, που φαινόταν να λάμπει από ευτυχία. 

«Η σχέση τους έχει λήξει εδώ και δύο μήνες, απλώς έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους» δηλώνει άτομο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)