Γενικά

04 Ιουνίου 2014 18:15

Οι φοβίες των διασημοτήτων

Φοβούνται από βατράχους και γλάρους μέχρι κρεμάστρες κι… ελιές

-


Οι φοβίες δεν είναι «προνόμιο» μόνον των κοινών θνητών. Ανάλογα συναισθήματα έχουν και οι διασημότητες, οι οποίες «τρέμουν» στη θέα  ενός βατράχου, μιας πεταλούδας, ενός πόμολου ακόμη και μιας ελιάς.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, δεν τα πάει καλά με τους βατράχους. Παραδέχθηκε ότι τα «χρειάστηκε» όταν ήρθε αντιμέτωπος με έναν «επικίνδυνο πορτοκαλί βάτραχο».



Η Τάιρα Μπανκς τρέμει τα δελφίνια. «Έβλεπα εφιάλτες, από 9 ετών, ότι είμαι σε μια πισίνα και μου επιτίθενται δελφίνια», εξομολογήθηκε η Μπάνκς σε συνέντευξή της.



Η Μέγκαν Φοξ δεν αντέχει την επαφή με το χαρτί. «Σενάρια, εφημερίδες και οτιδήποτε δεν είναι πλαστικοποιημένο δεν μπορώ να το αγγίξω με τα χέρια μου», παραδέχεται η Φοξ.



Η Κάμερον Ντίαζ δεν αγγίζει τα πόμολα στις πόρτες.



Η Αντέλ φοβάται τους γλάρους από την ημέρα που ένα θαλασσοπούλι «βούτηξε» και άρπαξε το παγωτό που κρατούσε στο χέρι της.



Η Κάιλι Μινόγκ έχει φοβία με τις κρεμάστρες. «Δεν αντέχω τον ήχο που κάνουν όταν τις κρεμούν στη ντουλάπα», λέει η τραγουδίστρια.



Η Νικόλ Κίντμαν έχει θέμα με τις πεταλούδες. Χρακτηρίζει περίεργη τη φοβία της καθώς δεν φοβάται τα φίδια και τις αράχνες.



Ο Τζόνι Ντεπ «τρομάζει» με τους κλόουν παρότι έχει ενσαρκώσει ανατριχιαστικούς ρόλους στην κινηματογραφική καριέρα του.



Ο Μάθιου Μακόναχι δεν «πλησιάζει» τις περιστρεφόμενες πόρτες, διότι όπως λέει «μου δημιουργούν άγχος».



Η Κριστίνα Ρίτσι θεωρεί «εντελώς αποκρουστικά» τα φυτά εσωτερικού χώρου διότι είναι «βρώμικα».



Ο Ορλάντο Μπλουμ τρομάζει με τα γουρούνια. Εγκατέλειψε, μάλιστα, ασθμαίνων γυρίσματα ταινίας όταν ένα γουρούνι το έσκασε από περιφραγμένο χώρο και άρχισε να κόβει βόλτες στο πλατό.



Η Πάμελα Άντερσον, όσο απίστευτο κι αν είναι, τρέμει τους καθρέφτες.

Η Αλέξα Τσαντ, τέλος, έχει φοβία με τις ελιές. Κάποτε έφαγε πάρα πολλές κι έκτοτε, όπως λέει χαρακτηριστικά «δεν μπορώ να αντιμετωπίσω μια ελιά».





12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)