Lifestyle

26 Μαΐου 2014 16:00

Μετά τον γάμο-υπερπαραγωγή, Kim και Kanye απολαμβάνουν τον μήνα του μέλιτος

Το ταξίδι του μέλιτος ξεκίνησε για το νιόπαντρο ζευγάρι Kim Karadashian – Kanye West και είναι αρκετά μακριά από εκεί που έγινε ο γάμος τους.

-

Δεν έχασαν καιρό, από το γάμο τους στην Φλωρεντία και έφυγαν για το ταξίδι του μέλιτος η Kim Kardashian με τον σύζυγό της, Kanye West, οι οποίοι έχουν ήδη φτάσει στην Ιρλανδία, με το ιδιωτικό τους τζετ.

Η ρομαντική γαμήλια εκδρομή θα έχει διάρκεια πέντε μέρες και φημολογείται πως το ζεύγος διαμένει σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο, χτισμένο τον 17ο αιώνα, μόλις μισή ώρα από την πόλη Cork, κάτι που οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου αρνήθηκαν.

Το ξενοδοχείο, Castlemartyr, διαθέτει δέκα σουίτες με σπα, γυμναστήριο, γήπεδο του γκολφ, ένα εστιατόριο τεσσάρων αστέρων και τα ερείπια ενός κάστρου ηλικίας 800 ετών.

Το ζευγάρι, που έφτασε με τους προσωπικούς του βοηθούς και σωματοφύλακες και κυκλοφορεί με λιμουζίνα, θα μείνει μέχρι την Παρασκευή στην Ιρλανδία, καθώς ο Kanye έχει ακόμα έναν γάμο να πάει, στην Πράγα αυτήν τη φορά.

Πάντως η Kim είχε να πάρει την ιδέα για το που θα κάνει το γαμήλιο ταξίδι της από τους γονείς της, οι οποίοι επίσης είχαν πάει στην Ιρλανδία.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)