Lifestyle

19 Μαΐου 2014 13:37

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ ο μεγάλος νικητής των Billboard

Ο Τζάστιν Τίμπερελεϊκ ήταν ο μεγάλος νικητής των μουσικών βραβείων Billboard που απονεμήθηκαν χθες Κυριακή στο Λας Βέγκας.

-

Το εντυπωσιακότερο κομμάτι της βραδιάς ήταν όμως, η ψηφιοποιημένη εμφάνιση του Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος χόρεψε και τραγούδησε το καινούριο κομμάτι που τώρα κυκλοφορεί, σαν να ήταν ζωντανός στη σκηνή.

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ κέρδισε επτά βραβεία, μεταξύ των οποίων του καλύτερου καλλιτέχνη, του καλύτερου άνδρα τραγουδιστή και ένα βραβείο για την κατάκτηση μίας εκ των 200 θέσεων του Billboard, για το τελευταίο του άλμπουμ  «The 20/20 Experience».

Ο 33χρονος καλλιτέχνης, που αυτόν τον καιρό κάνει περιοδεία στην Ευρώπη, δέχτηκε τα βραβεία του με μαγνητοσκοπημένα βίντεο, αφού δεν ήταν δυνατόν να παραβρεθεί στην τελετή.

«Δεν είναι διαγωνισμός, αλλά αν ήταν, τον κέρδισα. Και μαντέψτε..Μου αρέσει!» σχολίασε σε ένα από τα βίντεο ο καλλιτέχνης, για το βραβείο που κέρδισε σε κατηγορία που συναγωνιζόταν την Μάιλι Σάιρους, τον Μπρούνο Μαρς, την Κέιτ Πέρι και την ροκ μπάντα, Imagine Dragons.

Οι τελευταίοι ωστόσο, κέρδισαν πέντε βραβεία μεταξύ των οποίων για τις ζωντανές τους εμφανίσεις και του καλύτερου ροκ συγκροτήματος.

Η Κέιτι Πέρι δέχτηκε το βραβείο της καλύτερης καλλιτέχνιδας, αλλά ούτε εκείνη ήταν εκεί για να το παραλάβει, εξαιτίας της περιοδείας της.

Η Μάιλι Σάιρους επίσης κέρδισε βραβείο, αλλά ήταν σε ευρωπαϊκή περιοδεία και ευχαρίστησε τους θαυμαστές της μέσω δορυφορικής σύνδεσης.

Τιμητικό βραβείο παρέλαβε και η Τζένιφερ Λόπεζ, για τη συμβολή της στη μουσική.

Η Λόπεζ παρέλαβε το βραβείο και ευχαρίστησε το φαν κλαμπ της, καθώς και τα δύο της παιδιά, τα οποία παρακολουθούσαν από το σπίτι.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)