Γενικά

23 Απριλίου 2014 17:27

Πατινάρει και ποζάρει η Κίμπερλι Γκάρνερ

Με καυτό σορτσάκι και ροζ μπικίνι τοπ η Κίμπερλι Γκάρνερ ανάβει σπίθες στην άσφαλτο με τα πατίνια της.

-

Η 24χρονη αγγλίδα ηθοποιός και σχεδιάστρια μαγιό απολαμβάνει  στιγμές ξεγνοιασιάς της στο Λος Άντζελες, όπου οι παπαράτσι την απαθανάτισαν να κάνει rollerblading μαζί με μια φίλη της.

Η Κίμπερλι Γκάρνερ βρέθηκε στο LA για το Coachella Festival, όπου δεν έχασε την ευκαιρία να προωθήσει την νέα της κολεξιόν μαγιό. Η διάσημη τηλεπερσόνα, που έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι Made in Chelsea, έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη πως προτιμάει τις πασαρέλες από τα τηλεοπτικά πλατό.

«Ήθελα να σχεδιάζω μαγιό από την ηλικία των 12 ετών. Αυτό ήταν το όνειρό μου. Η περυσινή κολεξιόν μου είχε τεράστια απήχηση και πραγματικά εξεπλάγην. Πριν από 8 μήνες, ξεκίνησα να σχεδιάζω τη νέα κολεξιόν, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα», δήλωσε η Κίμπερλι Γκάρνερ στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Συχνά-πυκνά, η Κίμπερλι Γκάρνερ φοράει η ίδια τις δημιουργίες της, γνωρίζοντας πως οι παπαράτσι την ακολουθούν σε κάθε της βήμα, προκειμένου να τις διαφημίσει. Άλλωστε, τα προσόντα τα έχει…

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)