Γενικά

18 Απριλίου 2014 17:39

Ο Κάρλος Σαντάνα μιλάει από καρδιάς για το νέο του άλμπουμ

«Corazon» (δηλ. καρδιά) είναι ο τίτλος του νέου άλμπουμ του θρυλικού κιθαρίστα.

-

Έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως ένας από τους μεγαλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών. Μετά από μισό αιώνα επιτυχιών, ο 67χρονος Κάρλος Σαντάνα διατηρεί άσβεστο το πάθος του για τη μουσική και κυκλοφορεί το πρώτο του λάτιν άλμπουμ, που τιτλοφορείται «Corazon».

H «Καρδιά» κυκλοφορεί στις 6 Μαϊου και η επιτυχία του άλμπουμ θεωρείται εξασφαλισμένη. Εξάλλου, ο Κάρλος Σαντάνα κατέχει -μαζί με τους Rolling Stones- ένα απίστευτο ρεκόρ: Τουλάχιστον ένα άλμπουμ του μπήκε στο Top-10 κάθε δεκαετία από το ’60 μέχρι σήμερα!

Ο Κάρλος Σαντάνα έχει πουλήσει περισσότερους από 100 εκατομμύρια δίσκους, ενώ έχει κερδίσει 10 βραβεία Γκράμι και έχει μπει στο Rock & Roll Hall of Fame.

Γεννήθηκε το 1947 σε μια μικρή πόλη του Μεξικού και μυήθηκε στη μουσική από τον πατέρα του. Έκτοτε ακολουθεί το ένστικτό του. «Δε ντρέπομαι να πω ότι ακολουθώ μία φωνή μέσα μου… Δε χρειάζεται να κυνηγάει κανείς καταστάσεις, τα πράγματα έρχονται μόνα τους», ισχυρίζεται.

Ο Σαντάνα, θα γιορτάσει τον Ιούλιο τα 67α γενέθλια του, αλλά επισημαίνει πως έχει το ίδιο πάθος για τη μουσική όπως στα παιδικά του χρόνια. «Θα γίνω 67 ετών. Έτσι λέει το ημερολόγιο. Αλλά εγώ αισθάνομαι 12 και ότι παίζω ακόμα κρυφτό με τους φίλους μου. Απολαμβάνω την αθωότητα…», δηλώνει χαρακτηριστικά.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)