Lifestyle

13 Μαρτίου 2014 12:54

Οι διάσημοι εραστές της Lindsay Lohan και οι… επιδόσεις τους

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική η «καυτή λίστα» της Lindsay Lohan, με τις… βαθμολογίες που έβαζε στις σεξουαλικές επιδόσεις των πιο «θερμών» εραστών της.

-

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Lindsay Lohan βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, καθώς η πολυτάραχη ζωή της την έχει κάνει συχνά… πρώτο θέμα.

Ξενύχτια, προκλητικές εμφανίσεις και αποθεραπείες που κάνει συχνά πυκνά σε διάφορα κέντρα αποκατάστασης για να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, κάνουν την διάσημη ηθοποιό συχνά πρωταγωνίστρια στις κουτσομπολίστικές στήλες.

Αυτή τη φορά ταράζει τα νερά με την ερωτική της λίστα. Η Lindsay Lohan κατέγραψε σε ένα χαρτί τους 36 πιο καυτούς χολιγουντιανούς εραστές που είχε στο παρελθόν.

Το αμερικανικό περιοδικό “In Touch” δημοσιεύει ολόκληρη τη λίστα, αποκαλύπτοντας το ερωτικό παρελθόν της Lohan. Ανάμεσα στους πιο θερμούς εραστές της φιγουράρουν οι: Adam Levine, Zac Efron, Colin Farrell, Evan Peters, Wilmer Valderrama, James Franco, Justin Timberlake, Heath Ledger και Joaquin Phoenix.

«Είναι η προσωπική της λίστα. Την έγραψε για να εντυπωσιάσει τους φίλους της και μετά την πέταξε κάπου. Επίσης είναι κάποιοι που ούτε η ίδια πίστευε ότι θα φιλούσε ποτέ και για αυτό τους αναφέρει. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί από αυτούς είναι σήμερα παντρεμένοι και ίσως αυτή η λίστα τους δημιουργήσει πρόβλημα», δήλωσε κάποιος από το φιλικό περιβάλλον της σταρ στο περιοδικό “In Touch”.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)