Σινεμά

28 Φεβρουαρίου 2014 16:00

Στοιχηματικός πυρετός για τους νικητές των Όσκαρ

Φωτιά έχουν πάρει τα πρακτορεία στοιχημάτων όχι για κάποιον ποδοσφαιρικό αγώνα, αλλά για τα Όσκαρ.

-

Από τη μία οι παίκτες που προσπαθούν να προβλέψουν εάν ο Ντι Κάπριο θα είναι ο νικητής του Όσκαρ α ανδρικού ρόλου ή ο Μάθιου Μακόναχι και από την άλλη τα ίδια τα φαβορί, που δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στα προγνωστικά…

Βάσει αυτών ο Μάθιου Μακόναχι φαίνεται πως δεν έχασε άδικα τόσα κιλά, υποδυόμενος τον οροθετικό στην ταινία «Dallas Buyers Club»… Ωστόσο ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι δυνατός αντίπαλος και για πολλούς μπορεί στα 40 του χρόνια να δει το όνομά του στον χρυσό φάκελο των αποτελεσμάτων! Ο πρώτος συγκεντρώνει αποδόσεις 2 προς 9, ενώ ο Ντι Κάπριο 11 προς 2.

Στήθος με στήθος μάχονται για το Όσκαρ καλύτερης ταινίας οι Κουαρόν και ΜακΚουίν για τις ταινίες «Gravity» και «12 χρόνια Σκλάβος» αντίστοιχα. Το φαβορί πάντως για τα περισσότερα πρακτορεία στοιχήματος παραμένει η ταινία του ΜακΚουίν με απόδοση 1 προς 4. 

Η Κέιτ Μπλάνσετ μπορεί δικαίως να αφιερώσει τις ώρες που απομένουν μέχρι την απονομή στην εμφάνισή της, καθώς το πιο πιθανό είναι να ανέβει στη σκηνή για την παραλαβή του χρυσού αγαλματίδιου στη κατηγορία για τον α γυναικείο ρόλο στην ταινία «Θλιμμένη Τζάσμιν» του Γούντι Αλεν. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι αποδόσεις, που δίνουν κέρδος μόλις 1 προς 25.

Όσον αφορά στους β ρόλους, φαβορί στα στοιχήματα φαίνονται ο Τζάρετ Λέτο για το «Dallas Buyers Club» και η πολλά υποσχόμενη Λουπίτα Νιόνγκο για την ερμηνεία της στην ταινία «12 χρόνια Σκλάβος» με την Τζένιφερ Λόρενς πάντως να ακολουθεί.



Το ενδιαφέρον στα Όσκαρ συνήθως μονοπωλούν ηθοποιοί και ταινίες, αλλά εξίσου σημαντικές είναι οι διακρίσεις και για τις πρωτότυπες μουσικές που ντύνουν τις κινηματογραφικές δημιουργίες. Ειδικά φέτος υπάρχει σκληρός συναγωνισμός, αφού συμμετέχουν μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.





12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)