Γενικά

03 Φεβρουαρίου 2014 11:44 Τελευταία ενημέρωση : -

Ο Ησαΐας Ματιάμπα «στέφθηκε» νικητής του Dancing with the Stars

Ο Ησαΐας Ματιάμπα και η παρτενέρ του, Μαρία, αναδείχθηκαν οι μεγάλοι νικητές στον φετινό τελικό του Dancing with the Stars.

-



Ο Ησαΐας Ματιάμπα «μονομάχησε» για την πρωτιά με την εξίσου εντυπωσιακή Κατερίνα Στικούδη στον μεγάλο τελικό του φαντασμαγορικού σόου του ΑΝΤ1, το φινάλε του οποίου για φέτος ανέδειξε νικητή τον Ησαΐα.



Οι δυο φιναλίστ χόρεψαν από τρεις χορούς. Τόσο η Κατερίνα Στικούδη όσο και ο Ησαΐας Ματιάμπα επέλεξαν ως πρώτο χορό το βιεννέζικο βαλς με τους κριτές να εντυπωσιάζονται και να τους βαθμολογούν με άριστα.

Εξαιρετικοί ήταν οι δυο διαγωνιζόμενοι και στη δεύτερη χορογραφία τους με την Κατερίνα Στικούδη και τον παρτενέρ της, Ηλία, να χορεύουν ρούμπα με κλειστά μάτια,  ενώ ο Ησαΐας Ματιάμπα με τη ντάμα του, Μαρία, κέρδισαν τις εντυπώσεις με ένα εκπληκτικό τζάιβ.

Στο τρίτο και τελευταίο μέρος του διαγωνισμού οι δυο φιναλίστ χόρεψαν το ίδιο τραγούδι, με διαφορετική ο καθένας χορογραφία, αποσπώντας αμφότεροι ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια από τους κριτές που σε εξαιρετικά συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα τους βαθμολόγησαν ξανά με άριστα!



Στο πλατό όλα τα ζευγάρια

Την βραδιά του τελικού το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει για άλλη μία φορά όλους τους διαγωνιζόμενους που έλαβαν μέρος στο show, οι οποίοι ξεδίπλωσαν το χορευτικό τους ταλέντο στο πλατό.

 

"Πρεμιέρα" για τον Τρωικό πόλεμο

Όσοι βρέθηκαν στο στούντιο, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό είχαν την τύχη να πάρουν μια πρώτη γεύση από την θεατρική παράσταση Τρωικός πόλεμος που ανεβαίνει την επόμενη βδομάδα στο Παλλάς με την Δούκισσα Νομικού και την Ντορέτα Παπαδημητρίου να κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)