Γενικά

21 Ιανουαρίου 2014 15:27

Lady Gaga-Donatella Versace αγκαζέ στο Παρίσι

Στην Πόλη του Φωτός συναντήθηκαν η ποπ σταρ Lady Gaga και η σχεδιάστρια μόδας Donatella Versace, στα πλαίσια του Paris Fashion Week Haute Couture.

-

Ξεκίνησε στο Παρίσι η εβδομάδα της μόδας και μαζί της η παρέλαση των σταρ στις πασαρέλες και την αρχή έκανε η Donatella Versace, που παρουσίασε την κολεξιόν της Haute Couture Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014.

Η εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga άνοιξε την παρουσίαση του ατελιέ Versace φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο μάξι φόρεμα με σατέν λεπτομέρειες του οίκου και παρακολούθησε από την πρώτη σειρά των catwalks το fashion show της καλής της φίλης Donatella Versace. Η δημοφιλής τραγουδίστρια και η σχεδιάστρια μόδας φωτογραφήθηκαν ντυμένες και οι δύο στα μαύρα, με την ίδια ξανθιά απόχρωση στα μαλλιά, ακόμα και με το ίδιο μακιγιάζ.

Στο σόου ενός από τους αγαπημένους της σχεδιαστές του Azzedine Alaia εμφανίστηκε επίσης η 27χρονη δημοφιλής τραγουδίστρια-γνωστή για τις εκκεντρικές ενδυματολογικές της προτιμήσεις-η οποία όπως ήταν αναμενόμενο δεν πέρασε απαρατήρητη αφού φορούσε μια γκρι περούκα με μακριά κοτσιδάκια και τα γνωστά παπούτσια-κοθόρνους.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)