Γενικά

29 Νοεμβρίου 2013 14:00

Ανεπιθύμητη στις Πυραμίδες της Αιγύπτου η Μπιγιονσέ

«Ηλίθια και αγενή» την αποκάλεσε ο διάσημος αρχαιολόγος, Ζάχι Χαουάς, που την παράτησε και έφυγε από την ξενάγηση.

-

Η δημοφιλής τραγουδίστρια διαψεύδει τους ισχυρισμούς του Ζάχι Χαουάς και υποστηρίζει πως όλα είναι μία «σκευωρία» για να πλήξει τη φήμη της. Ωστόσο ο διάσημος αρχαιολόγος, που είναι γνωστός ως «ο Ιντιάνα Τζόουνς» της Αιγύπτου επιμένει και χρησιμοποιεί βαριές εκφράσεις εναντίον της δημοφιλούς τραγουδίστριας.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στην εφημερίδα Independent, ο πρώην υπουργός Αρχαιοτήτων της Αιγύπτου εξιστορεί τον καβγά του με τη Μπιγιονσέ το 2009 κατά την επίσκεψη της στο Κάιρο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μπιγιονσέ «έστησε» για πολύ ώρα στο ραντεβού τον Ζάχι Χαουάς και στη συνέχεια δεν επέτρεψε στο φωτογράφο που είχε μαζί του στην ξενάγηση να τραβήξει φωτογραφίας, επιμένοντας πως εμπιστεύεται μόνο τον δικό της.

Ο διάσημος αρχαιολόγος, ο οποίος είναι γνωστός για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του, έγινε έξαλλος. «Τους έδιωξα αμέσως! Είπα στη Μπιγιονσέ πως είναι ηλίθια και αγενής και έφυγα από τον αρχαιολογικό χώρο».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζάχι Χαουάς έχει ξεναγήσει στις Πυραμίδες πολλούς διάσημους, όπως ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)