Lifestyle

09 Νοεμβρίου 2013 13:00

Ο Τομ Κρουζ αποκαλύπτει γιατί χώρισε με την Κέιτι Χολμς

Τους λόγους για τους οποίους χώρισε με την Κέιτι Χολμς αποκαλύπτει ο Τομ Κρουζ, ο οποίος μίλησε και για τη σχέση του με την 7χρονη κόρη του, Σούρι.

-

 

Η σαϊεντολογία ήταν ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους χώρισαν ο Τομ Κρουζ και η Κέιτι Χολμς, όπως παραδέχθηκε ο 51χρονος ηθοποιός, επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα της πρώην συζύγου του.

Ο Τομ Κρουζ αποκάλυψε επίσης ότι μετά το διαζύγιο έκανε 110 μέρες να δει την κόρη του, αρνείται κατηγορηματικά όμως δημοσιεύματα που τον κατηγορούν ότι την έχει βγάλει από τη ζωή του.

"Σε καμία περίπτωση δεν έχω βγάλει από τη ζωή μου την κόρη μου… Ούτε την εγκατέλειψα ποτέ", δήλωσε στο Radar Online ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος φανερά προσβεβλημένος αρνήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα αν ποτέ η Κέιτι Χολμς θέλησε να προστατέψει την Σούρι από τη Σαϊεντολογία.

"Θεωρώ πολύ προσβλητικό αυτό το ερώτημα… Δεν είναι ανάγκη να προστατεύσω την κόρη μου από τη θρησκεία μου, είπε ο Κρουζ και ξεκαθάρισε πως η Σούρι δεν βρίσκεται πλέον στους κύκλους της Σαϊεντολογίας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)