Lifestyle

23 Οκτωβρίου 2013 10:25

Η παραμυθένια πρόταση γάμου στην Κιμ Καρντάσιαν

Βαθιά το χέρι στην τσέπη έβαλε ο ράπερ Κάνιε Γουέστ, που νοίκιασε γήπεδο μπέιζμπολ και 50μελή συμφωνική ορχήστρα για να ζητήσει το χέρι της Κιμ.

-

Πώς θα μπορούσε να πει «Όχι» σε μία τέτοια πρόταση γάμου η Κιμ Καρντάσιαν; Ο σύντροφος της, Κάνιε Γουέστ, νοίκιασε το γήπεδο μπέιζμπολ AT&T Park των Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς, και υπό τους ήχους μιας 50μελούς συμφωνικής ορχήστρας, έβγαλε ένα δακτυλίδι με ένα διαμάντι-κοτρώνα και στο video-wall εμφανίστηκε το μήνυμα: «Σε παρακαλώ παντρέψου με!»

Η χυμώδης τηλεπερσόνα είπε το «Ναι» και λίγα λεπτά αργότερα ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από το δακτυλίδι των αρραβώνων, δηλώνοντας ενθουσιασμένη.

Η πρόταση γάμου συνέπεσε χρονικά με τα 33α γενέθλιά της και αυτό ήταν το καλύτερο δώρο γενεθλίων, όπως υποστήριξε η ίδια.

Μένει να δούμε αν η τρίτη φορά θα είναι και τυχερή για την Κιμ Καρντάσιαν, αφού οι δύο προηγούμενοι γάμοι της δεν κράτησαν και πολύ. Ο πρώτος, με τον μουσικό παραγωγό Ντέιμον Τόμας το 2000, κράτησε 4 χρόνια. Όσο για τον δεύτερο, με τον μπασκετμπολίστα Κρις Χάμφρις το 2011, διαλύθηκε μετά από 72 ώρες!

Γραφείο στοιχημάτων έβγαλε ήδη αποδόσεις για το αν ο γάμος της Κιμ Καρντάσιαν με τον ράπερ Κάνιε Γουέστ θα κρατήσει λιγότερο από 2 χρόνια, προσφέροντας απόδοση 3.00

Ένας από αυτούς που ίσως δοκιμάσουν την τύχη τους στοιχηματίζοντας στη δελεαστική απόδοση, μπορεί να είναι ο πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, Κρις Χάμφρις, ο οποίος ερωτηθείς για την προοπτική του γάμου της, σχολίασε «Αλλάζει η λεοπάρδαλη τις βούλες της;»

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)