NASCAR Cup: Ο Bell τερμάτισε και νίκησε στο NHMS με βρόχινα ελαστικά

×

Γιώργος Ανανίδας

Σε έναν αγώνα που πήγε στο overtime και είχε πάνω από 2 ώρες διακοπή λόγω βροχής, ο Christopher Bell κατέκτησε στο New Hampshire Motor Speedway την τρίτη του φετινή νίκη και ένατη καριέρας.

NASCAR

Μίας αρκετά ασυνήθιστης κατάστασης γίναμε μάρτυρες στο «Μαγικό Μίλι» του Νιου Χάμσαϊρ. Στους τελευταίους 77 γύρους, οι οδηγοί είχαν βρόχινα ελαστικά, γεγονός που επέφερε και ρεκόρ, καθώς ήταν το μεγαλύτερο stint με τέτοιου είδους γόμα στην ιστορία των οβάλ σιρκουί.

NASCAR

Ο Bell πήρε την πρωτοπορία στον γύρο 242 και δεν την έχασε ποτέ, διατηρώντας τη μάλιστα σε πέντε επανεκκινήσεις. Ο οδηγός της Joe Gibbs Racing ήταν εμφανώς εξοικειωμένος με το βρεγμένο οδόστρωμα, έχοντας αγωνιστεί το Σάββατο στο Xfinity Series.

Ο Chase Briscoe ακολούθησε τον Bell στα 1,1 δευτερόλεπτα, με τον Josh Berry να συμπληρώνει το βάθρο. Οι Kyle Larson και Chris Buescher συμπλήρωσαν το Top-5, ενώ την πρώτη δεκάδα έκλεισαν οι Tyler Reddick, Ricky Stenhouse Jr, John Hunter Nemechek, Martin Truex Jr και Ross Chastain.

NASCAR

Ως προς τα Stage, ο Bell κατέκτησε το πρώτο έπειτα από προσπέραση στον Chase Elliot (έβδομη νίκη σε Stage φέτος), ενώ στο δεύτερο νικητής ήταν ο Denny Hamlin που έμεινε εκτός την ώρα που ο ανταγωνισμός έμπαινε για pit-stop.

NASCAR

Ο επόμενος αγώνας του NASCAR Cup Series είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 30 Ιουνίου, στο Nashville Superspeedway.