NASCAR Cup: Η αντίστροφη μέτρηση για τα playoff αρχίζει από το New Hamphsire

×

Γιώργος Ανανίδας

Εννέα αγώνες απομένουν για το τέλος της regular season του NASCAR Cup Series και στο «Μαγικό Μίλι» του New Hamphsire, ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση.

Nascar

Οι αγώνες λιγοστεύουν επικίνδυνα για όσους δεν έχουν ακόμα εξασφαλίσει θέση στα playoff, που σημαίνει ότι κάθε Κυριακή είναι ίσως η ευκαιρία που ψάχνουν για να πάρουν το «χρυσό» αυτοκολλητάκι.

Δύο μεγάλα ονόματα εξ αυτών είναι οι Joey Logano και Kyle Busch που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στις θέσεις 17 και 18 της κατάταξης, αντίστοιχα.

Nascar

Η πίστα New Hamphsire Motor Speedway, ούτως ή άλλως ενδείκνειται για εκπλήξεις. Στο 19% των αγώνων της, ο νικητής εκκινούσε εκτός της πρώτης 20άδας, ενώ οι έξι από τους τελευταίους 11 νικητές εκκίνησαν εκτός του Top-10.

Από το παρόν grid, έξι οδηγοί έχουν πανηγυρίσει στο «Μαγικό Μίλι»: Οι Busch, Logano, Hamlin, Keselowski, Bell και Truex, με τον τελευταίο να είναι ο περσινός νικητής. Σημείωση, πως διανύει την τελευταία του full season στο NASCAR και έχει δηλώσει ότι θέλει πολύ να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι τέλους.

Nascar

Από φαβορί για τον αγώνα, ο Denny Hamlin είναι σίγουρα ένα, καθώς και οι τρεις φετινές του νίκες έχουν έρθει σε πίστες που είχαν μήκος ένα μίλι ή λιγότερο, συν του ότι στο New Hamphsire έχει τερματίσει 11 φορές στο Top-10.

Ο 18ος γύρος του NASCAR Cup Series διεξάγεται αυτήν την Κυριακή (23/6) και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το ΑΝΤ1+, στις 21:30.