Daniel Ricciardo: Τον παρακίνησαν τα σχόλια του Villeneuve;

×

Μαρία Ανδρεάδη

Ο Daniel Ricciardo βρέθηκε στο στόχαστρο του Jacques Villeneuve στον Καναδά, ο οποίος άσκησε δριμεία κριτική στον Αυστραλό, κάνοντας λόγο για «δικαιολογίες» για την επίδοσή του.

DANIEL RICCIARDO

Παρόλα αυτά, ο οδηγός της VCARB κατάφερε να εκκινήσει 5ος στον αγώνα του Μόντρεαλ και να τερματίσει 8ος, συγκεντρώνοντας μερικούς πολύτιμους βαθμούς για την ομάδα της Φαέντσα.

«Πρέπει να συνεχίσω έτσι,» δήλωσε ο Αυστραλός μετά τον αγώνα. «Αυτή η μικρή ενέργεια που έφερα στο τριήμερο, πρέπει να βεβαιωθώ ότι θα παραμείνει και να συνεχίσω με την ίδια ένταση

«Δεν ξέρω εάν χρειάζομαι λίγο θυμό ή απλώς να ανεβάσω την τεστοστερόνη μου, αλλά νομίζω ότι με βοηθάει,» είπε χιουμοριστικά.

«Είμαι σίγουρα χαρούμενος με μερικά πράγματα που ανακαλύψαμε στο Μονακό και δεν ήταν τυχαίο το ότι αυτό το τριήμερο κύλησε λίγο πιο ομαλά. Βεβαιώνομαι ότι συνεχίζουμε έτσι και αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, χωρίς να χαλαρώνω πολύ,» συμπλήρωσε.

Η VCARB βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών έχοντας συγκεντρώσει 28 βαθμούς, με μία απόσταση «ασφαλείας» τόσο από τη Haas πίσω της όσο και με την Aston Martin μπροστά της.