Alpine: Ίση μεταχείριση του Esteban Ocon παρά την αποχώρηση

×

Μαρία Ανδρεάδη

Η αποχώρηση του Esteban Ocon από την Alpine στο τέλος του 2024 δημιούργησε πολύ «θόρυβο» εντός κι εκτός των paddock, σε συνέχεια της σύγκρουσης μεταξύ των δύο teammates στο Μονακό.

ESTEBAN OCON

Ο επικεφαλής της γαλλικής ομάδας, Bruno Famin, είχε τότε δηλώσει ότι θα παρθούν «δραστικά μέτρα» για να αποφευχθούν τέτοια συμβάντα στο μέλλον, ενώ ερωτήματα γεννιούνται γύρω από το ενδεχόμενο η απόφαση της «δίωξης» του Ocon να προηγήθηκε του Μόντε Κάρλο.

Παρά την πικρία, η Alpine διαβεβαιώνει τον οδηγό της ότι θα χαρεί ίσης μεταχείρισης για το υπόλοιπο της σεζόν. «Νομίζω ότι ο Esteban μπορεί να βασιστεί σε όλη την ομάδα ώστε να τον βοηθήσουν να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα,» είπε χαρακτηριστικά ο Famin.

«Βοηθώντας τον Esteban να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα, βοηθάμε την ομάδα να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα,» εξήγησε. «Κι εμείς μπορούμε να βασιστούμε στον Esteban για να δώσει τα πάντα στην ομάδα

«Δε θα παραγκωνίσουμε καθόλου τον Esteban,» διαβεβαίωσε. «Θα έχει ακριβώς τους ίδιους όρους με τον Pierre. Βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο, στο ίδιο κύρος.»