McLaren: Με αναβαθμίσεις και στην Ισπανία

×

Γιώργος Ανανίδας

Ο επικεφαλής της βρετανικής ομάδας, Andrea Stella αποκάλυψε ότι νέες αναβαθμίσεις θα μπουν στην MCL38, πριν το αγωνιστικό τριήμερο της Βαρκελώνης.

McLaren

Η McLaren έχει ξεκάθαρα φέτος αποδείξει ότι το 2023 δεν ήταν μία «φούσκα», αλλά η βάση των επερχόμενων επιτυχιών. Σταθερή πλέον σε απόδοση, η ομάδα του Ουόκινγκ ανταγωνίζεται στα ίσα Κυριακή παρά Κυριακή τη Red Bull Racing, από το Μαϊάμι και μετά.

Κάτι που έχει μεταφραστεί στην παρθενική νίκη του Lando Norris και σε συνεχόμενα βάθρα. Η φόρμα της MCL38 και των δύο οδηγών της δείχνει απτόητη προς το παρόν και στο ίδιο μοτίβο θέλουν όλοι να συνεχίσουν.

Σε αυτό το πλαίσιο, η McLaren ετοιμάζεται να αναβαθμίσει κι άλλο το μονοθέσιό της και μάλιστα πριν το Grand Prix Ισπανίας, θέλοντας να συνεχίσει να κυνηγάει νίκες, αλλά και να κρατήσει τις Ferrari και Mercedes πίσω της.

Κάτι που γνωστοποιήθηκε από τον επικεφαλής της ομάδας, Andrea Stella ο οποίος δήλωσε:

«Έχουμε μερικές αναβαθμίσεις έτοιμες για τους επόμενους αγώνες, αλλά δε θα είναι ενός είδους ή κάποια μεγάλη, όπως αυτές που έχουμε κάνει τον τελευταίο χρόνο.

«Είναι περισσότερο μικρά εξαρτήματα τα οποία θα προσθέσουν στην απόδοσή μας και αντί να περιμένουμε να τα χρησιμοποιήσουμε όλα μαζί, θέλουμε να τα αξιοποιήσουμε το συντομότερο.

«Δε θα πω τι ετοιμάζουμε, αλλά θα δείτε μερικά νέα μέρη στους επόμενους αγώνες» τόνισε ο Ιταλός επικεφαλής της McLaren.