Sainz: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη»

×

Του Βασίλη Παπαδόπουλου

Αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά ονόματα, στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Και από τη στιγμή, που ακόμη δεν έχει αποφασίσει για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα, είναι λογικό το όνομά του να ακούγεται παντού. Προφανώς, η αναφορά γίνεται για τον Carlos Sainz, που «είδε» πριν από λίγες ώρες το «αφεντικό» της Williams, James Vowles, να μιλά με τα καλύτερα λόγια γι αυτόν. Πλην όμως, ο Ισπανός ακόμη δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση.

CARLOS SAINZ

«Εκτιμώ ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του James και τα ευγενικά του λόγια, που πάντοτε εξέφραζε προς το πρόσωπό μου. Την ίδια εκτίμηση τρέφω κι εγώ, τόσο προς τον ίδιο, όσο και στην ομάδα του», τόνισε αρχικά ο Sainz, ανταποδίδοντας τις φιλοφρονήσεις. Και πρόσθεσε: «Η πραγματικότητα είναι, πως ακόμη δεν γνωρίζω, που θα βρίσκομαι την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η προσήλωσή μου είναι στο επόμενο Σαββατοκύριακο. Σε κάθε grand prix που έρχεται, θέλω να σημειώνω νίκες και να ανεβαίνω στο βάθρο».

O 30χρονος Sainz ρωτήθηκε, για το πότε θα λάβει την απόφαση αυτή. «Δεν γνωρίζω εάν αυτό θα συμβεί άμεσα, ή στην καλοκαιρινή διακοπή, που θα μεσολαβήσει. Αυτό είναι κάτι εντελώς άγνωστο. Θα χρειαστώ χρόνο. Να συναντηθώ με τον μάνατζερ μου και να δούμε, ποια είναι η καλύτερη προοπτική για το μέλλον μου. Θα κάνω και μία εσωτερική συζήτηση, πρέπει να τα βρω με τον εαυτό μου. Αυτή τη στιγμή, με τον έναν αγώνα να ακολουθεί τον άλλο, είναι δύσκολο να συγκεντρωθώ».

Πάντως στον Καναδά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για τον Sainz και την Ferrari, καθώς εγκατέλειψε όπως και ο ομόσταυλός του Charles Leclerc.