O καιρός θα επηρεάσει σημαντικά το Grand Prix Καναδά

×

Πάνος Σεϊτανίδης

Είναι σύνηθες φαινόμενο να βλέπουμε τα Grand Prix της Formula 1 στην πίστα του Montreal να επηρεάζονται από μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες κι αυτό αναμένεται να συμβεί και φέτος.

GP ΚΑΝΑΔΑΣ

Σήμερα, Παρασκευή 7 Ιουνίου, αρχίζει η δράση στον Καναδά, με την πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών να ξεκινά στις 20.30 ώρα Ελλάδας ενώ η έναρξη της δεύτερης είναι τα μεσάνυχτα. Αμφότερες θα μεταδοθούν LIVE από το ΑΝΤ1+, αμφότερες είναι πολύ πιθανό να επηρεαστούν από τις καταιγίδες που από χθες το βράδυ επηρεάζουν την ευρύτερη περιοχή.

Η πιθανότητα βροχής σήμερα είναι στο 60%.

GP ΚΑΝΑΔΑΣ

Τα πράγματα δεν θα βελτιωθούν το Σάββατο, όπου έχουμε την τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών στις 19.30 ώρα Ελλάδας και τη μάχη της pole position στις 23.00. Οι βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν και οι θερμοκρασίες αναμένεται να πέσουν σε σχέση με την Παρασκευή, γύρω στους 18 βαθμούς Κελσίου στο FP3 και στους 19 στις κατατακτήριες.

Η πιθανότητα βροχής το Σάββατο είναι στο 60%.

GP ΚΑΝΑΔΑΣ

Όσο για την Κυριακή, την ημέρα του αγώνα, οι καιρικές συνθήκες αναμένονται μεταβαλλόμενες. Το πρωί αναμένεται ηλιοφάνεια, όμως τα πράγματα θα αλλάξουν στην πορεία. Είναι λοιπόν πιθανό να δούμε κάτι που έχουμε δει και στο παρελθόν στο σιρκουί Gilles Villeneuve: τις μεταβαλλόμενες συνθήκες να φέρνουν τα πάνω-κάτω κατά τη διάρκεια του αγώνα.

GP ΚΑΝΑΔΑΣ

Αυτός θα προβληθεί στις 21.00 από το ΑΝΤ1+, με το Formula 1 Show να ξεκινά στις 20.00. Όσο για την ετεροχρονισμένη μετάδοση στον ΑΝΤ1, είναι προγραμματισμένη για λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Η πιθανότητα βροχής την Κυριακή είναι επίσης στο 60%.

GP ΚΑΝΑΔΑ