Ανήσυχος ο Verstappen ενόψει Καναδά

×

Γιώργος Ανανίδας

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής δεν αναμένει στο τεχνητό νησί της Παναγίας ένα δυνατό αγωνιστικό τριήμερο από τη Red Bull Racing.

Max Verstappen

Η δήλωση του Verstappen έρχεται έπειτα από πληθώρα προβλέψεων που θέλουν τους πρωταθλητές να επιστρέφουν δυναμικά στις νίκες στο Grand Prix του Καναδά, έπειτα από μερικές δύσκολες Κυριακές.

Ομολογουμένως, το Μονακό ήταν καταστροφικό για την αυστριακή ομάδα η οποία είδε τον Sergio Perez να αποκλείεται από το Q1 στις κατατακτήριες, ενώ ο Ολλανδός πρωταθλητής κατετάγη 6ος, όπου και τερμάτισε τον αγώνα.

Με τις Ferrari και McLaren να δείχνουν ότι πλέον η διαφορά είναι ελάχιστη απέναντι στους «ταύρους», αρκετοί έχουν αρχίσει να αναδεικνύουν τις αδυναμίες της RB20 που μεταξύ άλλων δυσκολεύεται στα παχιά kerb και σε οτιδήποτε υπερυψωμένο μπορεί να την αποσταθεροποιήσει.

Το Μονακό αποδείχθηκε «αχίλλειος πτέρνα» για τη Red Bull και ο Verstappen θεωρεί ότι επειδή και στον Καναδά υπάρχουν αντίστοιχα χαρακτηριστικά, η ομάδα του θα δυσκολευτεί ξανά

Αναλυτικά, δήλωσε:

«Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε, είναι και νέο το οδόστρωμα εκεί φέτος. Αυτό πάντα κρύβει εκπλήξεις.

«Αλλά λογικά, εξαιτίας αυτού, δε θα είναι από τα δυνατά μας τριήμερα. Ίσως να είναι λίγο καλύτερο από εκείνο του Μονακό» τόνισε ο παγκόσμιος πρωταθλητής.