NASCAR Cup: Νικητής ο Cindric στο WWTR σε ένα ακόμα απροσδόκητο φινάλε

×

Γιώργος Ανανίδας

Ο Austin Cindric πήρε στο Enjoy Illinois 300 μία νίκη από το... πουθενά, καθώς ο teammate του, Ryan Blaney έμεινε από καύσιμο έναν γύρο πριν τον τερματισμό.

 NASCAR Cup

Ακόμα ένας οδηγός προστέθηκε στη λίστα των 16 που θα περάσουν στα playoff. Ο 25χρονος οδηγός της Penske επικράτησε στο WWTR, εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως ο πρωταθλητής του 2023 ξέμεινε από βενζίνη στο τέλος.

 NASCAR Cup

Έτσι, πήρε την πρωτοπορία στον τελευταίο γύρο και έφτασε άνετα μέχρι την καρό σημαία, κατακτώντας τη δεύτερη νίκη της καριέρας του, έπειτα από 85 αγώνες «ξηρασίας». Ο Hamlin ακολούθησε στη 2η θέση με 3,8 δευτερόλεπτα διαφορά, ενώ η πρώτη τριάδα έκλεισε από τον φορμαρισμένο Brad Keselowski.

NASCAR Cup

Το Top-5 συμπληρώθηκε από τους Tyler Reddick και Joey Logano και η κορυφαία 10άδα από τους Austin Dilon, Christopher Bell, Carson Hocevar, Justin Haley και Kyle Larson.

Ο Blaney φυσικά καταστράφηκε, αφού μέχρι τον τερματισμό είχε πέσει 24ος.

NASCAR Cup

Σχετικά με τα πρώτα δύο Stage, αμφότερα κατακτήθηκαν από τον Christopher Bell που όπως και στα 600 μίλια του Charlotte, είχε με διαφορά τον καλύτερο ρυθμό στα κρίσιμα διαστήματα.