Το antenna.gr/f1 στο Μονακό

×

Το κορυφαίο ραντεβού της χρονιάς για τον κόσμο της Formula 1, o 8ος αγώνας του Πρωταθλήματος, διεξάγεται στην ιστορική πίστα του Πριγκιπάτου του Μονακό στο Μόντε Κάρλο και θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή, 26 Μαΐου, στις 16:00 από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+.

GP ΜΟΝΑΚΟ - Lando Norris - Μαρία Θωμά

Στο Μόντε Κάρλο, την ημέρα κυριαρχούν οι αγώνες με F1, F2, F3 και Porsche Supercup, και το βράδυ κυριαρχούν τα εν πλω πάρτι. Στο Μονακό αναμένεται να δώσουν το παρόν αρκετοί celebrities, ενώ εκεί βρίσκεται ήδη και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2010 της F1, Jenson Button.
 
GP ΜΟΝΑΚΟ
Jenson Button
Οι απεσταλμένοι του ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+, Μαρία Θωμά, Πάνος Σεϊτανίδης, Άγγελος Τόμπρος αλλά και ο οδηγός αγώνων, Τζώρτζης Μαρκογιάννης, μας μεταφέρουν το κλίμα από το Μονακό.

GP ΜΟΝΑΚΟ - Πάνος Σεϊτανίδης

Στο «Formula 1 Show», την Κυριακή 26 Μαΐου στις 15:00 στον ΑΝΤ1 και στο ΑΝΤ1+ μπορείτε να παρακολουθήσετε αποκλειστικές συνεντεύξεις, του οδηγού της McLaren, Oscar Piastri, αλλά και της επικεφαλής της Formula 1 Academy, Susie Wolff. Ακόμα, θα δείτε ένα ρετρό αφιέρωμα στις μεγάλες στιγμές του αγώνα στο Πριγκιπάτο του Μονακό και μοναδικές εικόνες από την ατμόσφαιρα στο λιμάνι, λίγο πριν την εκκίνηση, καθώς θα βρίσκονται εκεί, όλοι οι VIP του Φεστιβάλ των Καννών.

Καλεσμένος στο στούντιο, θα είναι ο οδηγός αγώνων, Σταμάτης Κατσίμης. Στις περιγραφές, θα βρίσκονται οι Μαρία Ανδρεάδη, Γιώργος Ανανίδας, Κώστας Λεώνης και Τάκης Πουρναράκης.