Σε προχωρημένες συζητήσεις με Sainz η Williams

×

Γιώργος Ανανίδας

H Williams αναδύεται ως η ομάδα έκπληξη που κυνηγάει την υπογραφή του Carlos Sainz ενόψει 2025.

Carlos Sainz

Το ρεπορτάζ του Autosport.com φέρνει μία σπουδαία αποκάλυψη λίγες μόλις ώρες πριν το ξεκίνημα του αγωνιστικού τριημέρου στο Μονακό. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ο Carlos Sainz αποτελεί δεδομένα φέτος ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της «silly season». Μέχρι τώρα, είναι γνωστό πως έχει δεχθεί πολυετή προσφορά από τη Sauber, ώστε να ενσωματωθεί από το 2026 στην Audi.

Η γερμανική εταιρεία θέλει μία άμεση απάντηση, καθότι επιθυμεί να έχει συνθέσει οδηγικό δίδυμο πριν προχωρήσει σε άλλες σημαντικές προσθήκες.

Ωστόσο, ο Sainz δε ήθελε να βιαστεί, γνωρίζοντας πως μπορεί να έρθουν πιο θελκτικές προσφορές, είτε από τη Red Bull είτε από τη Mercedes-AMG.

Το κώλυμα που έχει προκύψει για την πλευρά του Μαδριλένου είναι πως η αυστριακή ομάδα σκέφτεται σοβαρά να κρατήσει τον Perez, ενώ αυτή του Μπράκλεϊ τείνει προς την απόφαση να προβιβάσει τον Andrea Kimi Antonelli από τη Formula 2.

Τώρα, σύμφωνα με το Autosport.com, ο Sainz έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Williams η οποία του παρουσιάζει τα φιλόδοξα, μακροπρόθεσμα πλάνα της.

Με τον James Vowles στο τιμόνι και τον Alex Albon δεσμευμένο με πολυετές συμβόλαιο, δεν αποκλείεται το πακέτο που έχει προσφερθεί στον Ισπανό να είναι άκρως προσοδοφόρο.