NASCAR Cup: Ο Logano κέρδισε το εκατομμύριο και την ψυχολογία

×

Γιώργος Ανανίδας

Ο Joey Logano κυριάρχησε στο North Wilkesboro Speedway και πήρε τη δεύτερη νίκη της καριέρας του σε All-Star Race -μετά εκείνη του 2016-παρέα φυσικά με ένα εκατομμύριο δολάρια.

NASCAR ALL-STAR RACE

Με τους Ty Gibbs, Bubba Wallace και Noah Gragson να προκρίνονται στο main event του αγώνα μέσω του All-Star Open, το All-Star Race ήταν έτοιμο να χαρίσει πολλές μάχες.

Ωστόσο, η εκκίνηση καθυστέρησε μισή ώρα για να δώσει τον απαραίτητο χρόνο στον Kyle Larson -που νωρίτερα προκρίνονταν για το Indianapolis 500- να φτάσει στην πίστα.

NASCAR ALL-STAR RACE

Ο αγώνας δε σημαδεύτηκε από τη στρατηγική όσο περίμεναν οι περισσότεροι. Η μαλακή γόμα αποδείχθηκε αειθαλής και αποτέλεσε τη δημοφιλέστερη επιλογή.

Τόσο που ενώ όλοι μπήκαν για pit stop στο caution των πρώτων γύρων, οι Logano, Buescher, Blaney, Keselowski και Reddick έμειναν εκτός με το option ελαστικό.

Ο οδηγός της Penske δεν πτοήθηκε από το κυνήγι κυρίως του Hamlin στο δεύτερο μισό του αγώνα. Διατήρησε έναν σταθερό και γρήγορο ρυθμό όλεςες τις καταστάσεις, κράτησε ψύχραιμα την πρωτοπορία και τελικά κατέκτησε μία πολύτιμη για την ψυχολογία του νίκη.

Ήταν η πρώτη του Logano στη σεζόν, ο οποίος στο πρωτάθλημα ακόμα ψάχνει εκείνη που θα τον βάλει στα playoff.

Με ένα εκατομμύριο δολάρια για… παρηγοριά, ο δις πρωταθλητής NASCAR Cup Series μπορεί πλέον να προσεγγίσει τον αγώνα στο Charlotte τα ξημερώματα της επόμενης Δευτέρας (27/5) με άλλον αέρα.

NASCAR ALL-STAR RACE