Vasseur για Red Bull Racing: «Δεν έχουν πλέον την άνεση της προηγούμενης χρονιάς»

×

Μαρία Ανδρεάδη

Η ήττα του Max Verstappen στο Μαϊάμι έδωσε «τροφή» εντός κι εκτός των paddock για αμφισβήτηση της κυριαρχίας της, εν μέσω αναταραχών σε διοικητικό επίπεδο για τη Red Bull Racing. Η νίκη του Lando Norris έδειξε ότι ο Ολλανδός πρωταθλητής έχασε επί ίσοις όροις και χωρίς εγκατάλειψη.

Με τον Carlos Sainz να είναι ένας εκ των δύο οδηγών που έχουν κερδίσει τον Verstappen μέχρι στιγμής φέτος, ο επικεφαλής της Ferrari, ο Fred Vasseur, κάνει λόγο για πιθανή πτώση στην απόδοση της RB20. «Ειλικρινά, η Red Bull εξακολουθεί να προηγείται,» παραδέχθηκε.

FRED VASSEUR

«Αυτό που ισχύει σε σχέση με την περασμένη χρονιά είναι ότι, όταν μπορούμε να κάνουμε καλή δουλειά και να συντονίσουμε τα πάντα σωστά, τότε είμαστε εκεί,» εξήγησε ο Γάλλος. «Αυτό σημαίνει ότι τους ασκούμε λίγη παραπάνω πίεση, πρέπει να είναι πιο επιθετικοί με τη στρατηγική τους

Ο Vasseur, μάλιστα, δε δίστασε να μιλήσει και περί… αμηχανίας της αυστριακής ομάδας μετά το αποτέλεσμα στο Μαϊάμι. «Δεν έχουν πλέον την άνεση της προηγούμενης χρονιάς, όπου δεν είχε σημασία τι θα συμβεί και μετά τον δεύτερο γύρο ήταν ήδη μπροστά,» τόνισε.

«Αυτό είναι μία ευκαιρία για εμάς γιατί, αν κάνουμε ένα ακόμη μικρό βήμα, τότε θα βρεθούμε πραγματικά σε θέση να παλεύουμε μαζί τους κάθε τριήμερο,» ολοκλήρωσε ο επικεφαλής της ιταλικής ομάδας.

FRED VASSEUR