Ocon: «Ας μην παρασυρόμαστε…»

×

Γιώργος Ανανίδας

Ο Esteban Ocon μίλησε μετά το Grand Prix του Μαϊάμι και τόνισε ότι η ομάδα του δεν πρέπει να παρασυρθεί και να πανηγυρίσει περισσότερο από όσο χρειάζεται.

Esteban Ocon

Ο Γάλλος οδηγός πήρε στη Φλόριντα τον πρώτο βαθμό της Alpine στη σεζόν, τερματίζοντας 10ος και βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί της ομάδας. Υπενθυμίζουμε, είχε να βαθμολογηθεί από το Λας Βέγκας του 2023.

Η ομάδα του Ένστοουν έφερε αναβαθμίσεις στον 6ο γύρο του φετινού πρωταθλήματος και από ό,τι φαίνεται, κατάφερε για πρώτη φορά φέτος η A524 να μην είναι… υπέρβαρη, πετυχαίνοντας το μίνιμουμ βάρος στα 798 κιλά.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Alpine, κέρδισαν δύο δέκατα τον γύρο με τις αναβαθμίσεις και την ελαχιστοποίηση του βάρους.

Ο Ocon εμφανίστηκε επίσης αισιόδοξος μετά το Grand Prix, αναλογιζόμενος το πού βρίσκονταν στο ξεκίνημα της σεζόν. Ωστόσο, δεν παρασύρεται και εφιστεί την προσοχή και στο υπόλοιπο team.

Αναλυτικά, ανέφερε:

«Δεν θέλουμε να χοροπηδάμε και να παρασυρθούμε από τους πανηγυρισμούς. Προφανώς, είναι απλά ένα Top-10. Αλλά αν σκεφτούμε πού βρισκόμασταν πριν μερικούς αγώνες, όπως στο Μπαχρέιν που εκκινήσαμε 19οι και 20οι, μπορούμε να κρατήσουμε τα θετικά από αυτόν τον αγώνα.

«Κάνουμε μικρά βήματα αυτή τη στιγμή και προφανώς χαιρόμαστε για αυτό, διότι η ομάδα παρέμεινε επικεντρωμένη στο να κατανοήσει τι συνέβαινε με τον ρυθμό μας.

«Δύο φορές φτάσαμε κοντά στους βαθμούς, στη Σαγκάη ήμασταν 11οι και τώρα 10οι, σε βαθμοφόρα θέση.

Σίγουρα, είναι πολύ ωραίο που φύγαμε από αυτό το τριήμερο με ανταμοιβή» δήλωσε ο Ocon.