Lewis Hamilton: «Οι επόμενοι έξι μήνες πρέπει να είναι οι καλύτεροι έξι μήνες εξέλιξης»

×

Μαρία Ανδρεάδη

Ενόψει της σεζόν του 2024, ο Lewis Hamilton ελπίζει σε μία άριστη περίοδο εξέλιξης του μονοθεσίου, για να μπορέσει η Mercedes να ανταγωνιστεί τη Red Bull Racing. Η γερμανική ομάδα κατάφερε να «γυρίσει» το φετινό πρωτάθλημα κατασκευαστών και να ανέβει μέχρι τη 2η θέση, υπερτερώντας της Aston Martin και της Ferrari.

Lewis Hamilton

Για αυτό, ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής ελπίζει όχι μόνο στη διατήρηση αυτής της δυναμικής, αλλά και στην περαιτέρω εξέλιξή της. «Δεν ξέρω σε ποιο σημείο θα βρίσκεται το επόμενο μονοθέσιο, αλλά είμαστε ακόμη μακριά,» εξήγησε.

«Πρέπει να ελπίζουμε ότι οι επόμενοι έξι μήνες θα είναι οι καλύτεροι έξι μήνες εξέλιξης που είχαμε ποτέ για να κλείσουμε τη διαφορά και πραγματικά να τους απειλήσουμε,» τόνισε χαρακτηριστικά ο Βρετανός.

«Ελπίζω ότι με μία αλλαγή στη φιλοσοφία, θα επιστρέψουμε εκεί που αξίζει η ομάδα, γιατί αυτή είναι μία ομάδα πρωταθλητών, είμαστε ακόμη μία εκπληκτική ομάδα,» συνέχισε. «Έχω απόλυτη πίστη σε όλους, αλλά πρέπει να ληφθούν αποφάσεις αυτήν την περίοδο, που θα είναι καθοριστικές για την πορεία μας.»