Η άνοδος της Aston Martin δεν είναι «αρκετή» για τον Lawrence Stroll

×

Της Μαρίας Ανδρεάδη

Η Aston Martin έχει ξεκινήσει ιδιαίτερα δυναμικά τη σεζόν, εκπλήσσοντας τους πάντες. Ο Fernando Alonso, μάλιστα, έχει ανέβει στο τρίτο σκαλί το βάθρου και στους τρεις αγώνες της σεζόν μέχρι στιγμής. Στο Grand Prix της Αυστραλίας, η βρετανική ομάδα πέτυχε και το καλύτερο αποτέλεσμά της για φέτος, με τον Lance Stroll να τερματίζει τέταρτος.

Lawrence Stroll

Ο αρχηγός της ομάδας, Mike Krack, δήλωσε ότι ο Lawrence Stroll -ο οποίος αποτελεί τον ιδιοκτήτη της ομάδας και πατέρα του Lance- δεν είναι πλήρως ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα. «Ο σκοπός της ομάδας είναι ξεκάθαρος,» είπε ο Krack. «[O Lawrence Stroll] μας ρωτά συνεχώς πότε θα κερδίσουμε.»

«Προφανώς είναι χαρούμενος που έχουμε κάνει ένα βήμα, αλλά δεν είναι αρκετό για τις φιλοδοξίες του,» εξήγησε. «Το καλό με τον Lawrence είναι ότι γνωρίζεις πού βρίσκεσαι. Ζητάει περισσότερα, κι εμείς πρέπει να αποδώσουμε περισσότερο.»

Οι οιωνοί φαίνονται καλοί, πάντως, για την Aston Martin, καθώς έχει μεγάλες πιθανότητες φέτος  για μία –τουλάχιστον- νίκη, κυρίως λόγω της συνέπειας του Ισπανού πρωταθλητή.